PANČEVAČKA DIZELKA JE SPREMNA: Železničar do vrha napunio mrežu "Partizanovih beba"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.02.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se po jutru dan poznaje, Pančevci nemaju razloga za brigu pred start šampionata.

PANČEVAČKA DIZELKA JE SPREMNA: Železničar do vrha napunio mrežu "Partizanovih beba"! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Železničar Pančevo

Fudbaleri pančevačkog Železničara u nastavak takmičenja u okviru Prve lige Srbije, barem po ostvarenom u generalnoj probi, ulaze potpuno spremni.

 

Poslednju proveru pred nastavak takmičenja, pančevačka "dizelka" imala je na terenu Sportskog centra "Teleoptik" gde se sastala sa trenutno četvrtoplasiranom ekipom beogradske grupe srpskoligaškog karavana, zemunskim Teleoptikom.

Slobodno se može reći da je generalna proba za Pančevce bila uspešna, Teleoptik - Železničar Pančevo 0:4 (0:3).

Šef stručnog štaba našeg tima, Tomislav Sivić, odlučio je da ekipi koju predvodi Igor Duljaj, suprotstavi sastav koji su činili: Mladen Živković, Bojan Balaž, Stefan Obradović, Marko Jovanović, Stefan Hajdin, Saša Tomanović, Aleksandar Đorđević, Dario Grgić, Luka Petrović, Đorđe Šušnjar i Strahinja Jovanović, a igrali su i Marko Konatar, Milan Mirosavljev, Mateja Zuvić i Nikola Lainović.

Mrežu domaćina načeo je Đorđe Šušnjar u 10. minutu, a prednost Železničara duplirao je Dario Grgić pogotkom sa bele tačke u 38. minutu, pošto je prethodno nepropisno zaustavljen Luka Petrović.

 

U finišu prvog poluvremena Strahinja Jovanović povisio je na 0:3, a konačan rezultat postavio je Grgić u 74. minutu.

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru Prve lige Srbije, prolećna borba za bodove započinje veća narednog vikenda. Već u prvom susretu fudbalere trenera Tomislava Sivića očekuje teško gostovanje na terenu sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić", gde će se sastati sa ekipom RFK Grafičara.

Da podsetimo, biće to duel ekipa koje u drugi deo šampionata ulaze sa pozicija "dva" i "tri", a prethodnu jesen su okončale sa ukupno 37 bodova, šest manje u odnosu na lidera, novobeogradski IMT.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading