GENERALNA PROBA JE USPELA: "Gumari" i "traktoristi" spremni za nastavak sezone! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.02.2023

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što je učinjeno, učinjeno je.

GENERALNA PROBA JE USPELA: "Gumari" i "traktoristi" spremni za nastavak sezone! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Trayal

Nastavak takmičenja u okviru Prve lige Srbije zakazan je za naredni vikend i svi članovi drugog stepena srpskog klupskog fudbala ulaze u takmičarski ritam.

 

Ljubitelji fudbala u Kruševcu danas su imali prilike da uživaju u fudbalskoj predstavi koja je odigrana na terenu Sportskog centra "Miče", a u kojoj su se sastali domaći Trayal i lider prvoligaškog karavana, ekipa novobeogradskog IMT-a.

Zanimljiva fudbalska predstava okončana je najpravednijim rezultatom, Trayal - IMT 1:1.

Kao što je već rečeno, narednog vikenda započinje prolećna borba za bodove, a popularni "gumari" i "trakstoristi" imaju velika očekivanja pred nastavak sezone.

Novobeogradski klub želi da ostvareno iz prvog dela takmičanja, ponovi i da stigne do istorijskog plasmana u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Sa druge strane kruševački prvoligaš je jsen okončao na sedmoj poziciji sa 25 osvojenih bodova i primarni cilj svih u klubu je plasman u plej-of fazu Prve lige Srbije, a ukoliko stignu do navedenog ostvarenja, smatra se da i plasman u baraž za popunu elitnog ranga, tada nije daleko.

U prvom prolećnom kolu "gumari" 25. februara dočekuju ekipu RFK Novi Sad 1921, dok će IMT nastavak takmičenja započeti u Užicu gde će se na stadionu "Radomir Antić" sastati sa ekipom GFK Slobode.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading