MARADONA STIGAO MEĐU CRVENO-BELE: Trener bogatog internacionalnog iskustva vodi Tempo ka mestu koje mu pripada!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.02.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko fudbalsko ime nekadašnje Jugoslavije, stiglo u Sefkerin.

MARADONA STIGAO MEĐU CRVENO-BELE: Trener bogatog internacionalnog iskustva vodi Tempo ka mestu koje mu pripada!

Foto: FK Tempo Sefkerin

Fudbalski klub Tempo iz Sefkerina prvi deo šampionata u okviru Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo okončao je na vicešampionskoj poziciji sa skorom od šest pobeda i po jednog remija i poraza i navedeno ostvarenje garantuje veliku borbu u nastavku šampionata za plasman u viši rang takmičenja, Drugu južnobanatsku ligu "Zapad".

 

Poslednji put fudbaleri iz Sefkerina bili su deo drugog ranga južnobanatskog fudbala u sezoni 2020/21 i svi u redovima crveno-belih nadaju se da predstojeće proleće može doneti povratak u rang koji im po svim parametrima i pripada.

Kako bi do navedenog ostvarenja lakše stigli klub je angažovao novog trenera. Reč je o Nebojši Petroviću, u svetu fudbala poznatom po nadimku Maradona.

Petrović je tokom igračke karijere nastupao za Drinu iz Knina, Rijeku, Rad, OFK Beograd i zrenjaninski Proleter. Po okončanju profesionalne karijere posevetio se trenerskom pozivu i do sada je radio u redovima beogradskog Rada, Dinama iz Pančeva, BSK Borče, OFK Vršca, OFK Mladenovca i Beograda sa Karaburme. Iza Nebojše Petrovića je i internacionalno trenersko iskustvo pošto je radio u makedonskim klubovima Sileks iz Kratova i Pobedi iz Prilepa, a jedan deo karijere proveo je i u jeremnskom Jerevanu.

Foto: FK Tempo Sefkerin

Navijači imaju velika očekivanja od predstojeće polusezone

 

U redovima crveno-belih imaju velika čekivanja od novog šefa stručnog štaba, a ekipu Tempa tokom predstojećeg proleća očekuje velika borba sa ekipama Borca iz Sakula, pančevačkog Voje Gačića i Kolonije iz Kovina za plasman u viši rang takmičenja. Sve navedene ekipe nalaze se u rastojanju od svega šest bodova i gotovo da će svaka utakmica na iastavku šampionata biti eliminaciona.

Prolećnu premijeru Tempo će imati na svom terenu u Sefkerinu, a dočekaće ekipu Vojodine iz Crepaje. Prvi ovosezonski meč dve ekipe u aktulenoj sezoni koji je odigran u Crepaji, pripao je fudbalerima Tempa rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading