LIDER NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: U borbu za titulu klub ulazi sa novim centarforom - napadač stiže iz Australije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.02.2023

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaslki kolektiv iz Divoša pripremio je pravu transfer bombu pred nastavak takmičenja.

LIDER NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: U borbu za titulu klub ulazi sa novim centarforom - napadač stiže iz Australije!

Foto: Dianella White Eagles Football Club

Fudbaleri Hajduka iz Divoša jesenji deo sezone u okviru južne grupe vojvođanskog fudbala okončali su sa skorom od deset pobeda i pet remija i sa 35 osvojenih bodova u odlučujuće borbe ulaze sa najbolje startne pozicije.

 

Sportski kolektiv iz mesta koje se nalazi u severozapadnom delu sremskomitrovačke opštine, godinama unazad sanja o plasmanu u Srpsku ligu Vojvodina, a čini se da je trenutak za fudbalski iskorak i došao.

Kako bi ekipa Hajduka što spremnije dočekala odlučujuće borbe, rukovodstvo kluba je angažovalo veliko pojačanje na poziciji centarfora, koje ni manje, ni više stiže iz daleke Australije.

Reč je o Bogdanu Rajiću.

Devetnaestogodišnji fudbaler stiže iz ekipe Belih Orlova iz Perta. Primarna pozicija mu je mesto najisturenijeg napadača, ali može odgovoriti i zadacima na poziciji krila i uz desnu i uz levu aut liniju.

Foto: FK Hajduk Divoš

Iz Perta u Divoš - Bogdan Rajić

 

Od njega se očekuje da će poboljšati efikasnost ekipe koja je tokom prethodne jeseni na 15 prvenstvenih susreta postigla "svega" 26 golova i po tom parametru nisu ni među pet najefikasnijih klubova Vojvođanske lige Jug.

Kada je reč o nastavku takmičenja, borba za bodove u okviru četvrtog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja startuje 4. marta. U prolećnoj premijeri ekipa Hadjuka iz Divoša gostuje u "srpskoj Atini" ekipi Slavije. Prvi ovosezonski meč dve ekipe fudbaleri Hadjuka su rešili u svoju korist rezultatom 3:1. 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading