PUBLIKA JE MOGLA DA UŽIVA: Nekadašnji član elite nakon preokreta slavio u Bačkom Gradištu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.02.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji fudbala u Bačkom Gradištu, mogli su da uživaju u predstavi koju su im priredili domaća Vojvodina i gosti iz Bačkog Jarka.

PUBLIKA JE MOGLA DA UŽIVA: Nekadašnji član elite nakon preokreta slavio u Bačkom Gradištu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta prvi deo sezone u okviru severne grupe vojvođanskog fudbala okončali su na pretposlednjoj 15. poziciji i misli svih u klubu uslerene su ka očuvanju statusa u navedenom rangu takmičenja.

 

Kako bi što spremnije dočekali nastavak takmičenja plavo-beli su prethodnog vikenda na svom terenu odmerili snagu sa nekadašnjim članom elitnog ranga fudbala u tadašnjoj SR Jugoslaviji, ekipom Mladosti iz Bačkog Jarka.

Nakon velike borbe na stadionu "Đorđe Tapavica-Džoja" i rezultatskog preokreta u kojima je publika mogla da uživa, ekipa Mladosti koja trenutno zauzima 12. poziciju na tabeli Vojvođanske lige Jug, ostvarila je trijumf rezultatom 2:1 (1:1).

Već u prvom minutu susreta domaćin je poveo, a u listu strelaca razantnim udarcem sa desetak metara upisao se Ilija Erdeljan koji je još jednom pokazao da se nalazi u sjajnoj golgeterskoj formi, pošto je ovo već četvrti susret u nizu na kojem trese mrežu protivnika.

U nastavku susreta ekipa iz Bačkog Jarka je preuzela trenersku inicijativu. "Pleli su mrežu" fudbaleri Mladosti oko gola Vojvodine, ali je ekipa iz Bačkog Gradišta na golu imala sjajnog Aleksu Slijepčevića.

 

Ipak, u 35. minutu susreta došlo je do rezultatskog poravnanja. Dejan Mitrović je uputio snažan udarac sa dvadesetak metara, golman Vojodine je kratko odbio loptu na koju je natrčao Stefan Radovanović i smestio je u mrežu.

Konačan rezultat susreta postvaljen je u desetom minutu nastavka igre. Mitrović je sjajno uposlio na drugo stativi Igora Plavšića kojem nije bilo teško da po drugi put zatrese mrežu domaće ekipe za vođstvo od 2:1 i konalni trijumf.

Vojvodina (Bačko Gradište) - Mladost (Bački Jarak) 1:2 (1:1)

Stadion: "Đorđe Tapavica-Džoja" u Bačkom Gradištu

Gledalaca: oko 100

Sudija: Veselin Erdeljan (Bačko Gradište)

Strelci: I. Erdeljan 1`; S. Radovanović 35`, I. Plavšić 55`

Vojvodina (Bačko Gradište): Slijepčević, Ilić, Radosavljević, Efendić, Dražić, Kovačević, Bošnjak, Jović, Erdeljan, Pelengić, Prodanov. Igrali su još: Ćirić, Sikimić, N. Novaković, Dopuđ, V. Novaković, Mihajlović, Savkov.

Mladost (Bački Jarak): Đurić, Đukić, Akik, Jakovljević, Knežević, Kovačević, Radovanović, Vukobratović, Marković, Plavšić, Mitrović. Igrali su još: Škavić, Antonić, Kovačić, Dmičić, Đumić, Ratić.

Kada je reč o nastavku takmičenja, drugi deo sezone za vojođasnke ligaše startuje 4. i 5. marta. U prvom kolu ekipa Vojvodine iz Bačkog Gradišta dočekuje Mladost iz Turije, dok će Mladost iz Bačkog Jarka gostovati u Kovilju ekipi Šajkaša 1908.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading