SENZACIJA SE NIJE DOGODILA: Favorit nakon jedanaesteraca obezbedio plasman u narednu rundu kup takmičenja! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.02.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Favorit je ipak uspeo da obezbedi plasman u narednu rundu kup takmičenja.

SENZACIJA SE NIJE DOGODILA: Favorit nakon jedanaesteraca obezbedio plasman u narednu rundu kup takmičenja! (VIDEO)

Foto: FK Majdevo-Kupci

Iako prolećni deo sezone i dalje nije započeo, klubovi imaju obaveze u okviru kup takmičenja koje se igraju po regionima.

 

U okviru osmine finala Kupa rasinskog okruga snage su odmerile ekipe Majdevo-Kupci i Sloge iz Lozne. I pored činjenice da se ekipe takmiče u različitim rangovima srpskog klupskog fudbala, viđena je više nego zanimljiva fudbalska predstava u kojoj je pobednik dobijen tek nakon izvođenja jedanaesteraca.

Idealno vreme za igru privuklo je na tribine stadiona FK Majdevo-Kupci stotinak ljubitelja fudbala koji su i pored činjenice da je meč okončan bez golova, mogli da uživaju u fudbalu koji su pružile dve ekipe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @fkmajdevokupci

 

Kao što je već rečeno, regularni tok meča okončane je rezultatom 0:0, da bi favorit, ekipa Majdevo-Kupci nakon izvođenja jedanaesteraca slavila rezultatom 4:2, a pobedonosni pogodak postigao je kapiten domaće ekipe Stefan Milojević.

Nakon susreta, štoper domaćina Nemanja Savić je izjavio:

- Veoma tvrda utakmica. Iako je ekipa Sloge u nizem rangu takmičenja, pokazali su danas da se bore do kraja. Pobednika su odlučili jedanaesterci, a opšte je poznato da su penali su lutrija. Mi smo imali više sreće danas i prošli u četvrtfinale kupa. Naša primarna želja jeste da u ovom takmičenju doguramo što je dalje moguće.

treba napomenuti da već narednog vikenda startuje prolečni deo sezone u okviru Prve rasinske okružne lige, a već na prolečnoj premijeri Slogu iz Lozne očekuje veliki derbi protiv imenjaka iz Ćićevca.

 

 

Kada je reč o fudbalerima Majdevo-Kupci, borba za bodove u Zoni Zapad počinje 11. marta kada će Majdevo-Kupci dočekati ekipu Levača iz Rekovca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading