REALIZACIJA JE PROBLEM: Strateg "kanarinaca" dobro zna na čemu ekipa mora da poradi do prve prolećne utakmice! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.02.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đto je urađeno, urađeno je.

REALIZACIJA JE PROBLEM: Strateg "kanarinaca" dobro zna na čemu ekipa mora da poradi do prve prolećne utakmice! (FOTO GALERIJA)

Foto: RFK Novi Sad 1921

Fudbaleri RFK Novog Sada 1921 okončali su zimske pripreme za nastavak sezone i od danas se nalaze u takmičaerskom ritmu, s obzirom da ih predstojećeg vikenda očekuje i prvi prvenstveni duel u 2023. godini.

 

U generalnoj probi pred nastavak sezone, popularni "kanarinci" reimzirali su na stadionu "Slavko Maletin Vava" protiv bačkopalanačke OFK Bačke rezultatom 0:0 i svakako navedeno ostvarenje nije moglo da zadovolji nikoga u redovima kluba iz "srpske Atine".

Po okončanju susreta u Bačkoj Palanci, kratku analizu svega učinjenog izneo je strateg "kanarinaca", Branko Žigić:

- Kao kratak rezime pripremnog perioda i ove poslednje kontrolne utakmice u Palanci, mogu da kažem da se ekipa fizički dosta dobro oseća, svi igrači su podjednako bili opterećeni tokom priprema. Sama igra na momente izgleda dosta dobro, stvaramo šanse, ulazimo u njih, međutim slabija je realizacija istih što se pokazalo i na ovoj utakmici. Ono što nije dobro jeste nedostatak dobrog rezultata, koji je dosta bitan, ali za njega je potrebno vreme. Nadam se da će rezultati kroz prvenstvo ispratiti sav ovaj trud koji smo uložili. Ono za čime možemo da žalimo je nekolicina povređenih igrača, nama jako bitnih za tim - istakao je trener novosadskog prvoligaša za zvanični klupski portal.

 

Kratko je Žigić prokomentarisao i nastavak sezone koja uskoro počinje:

- Čeka nas prvenstvo, naporno od samog starta, u sedam dana igramo tri utakmice i nadamo se da će „slika“ do prvenstva biti malo bolja zdravstveno i da ćemo u uvodnim utakmicama što pre kompletirati tim i biti još za nijansu jači kako bi mogli da ostvarimo ciljeve koje je klub izneo pred nas.

Da podsetimo, borba za bodove u okviru Prve lige Srbije startuje predstojećeg vikenda. U prolećnoj premijeri "kanarinci" putuju u Kruševac gde će se sastati sa ekipom Trayala. Prvi ovosezonski duel dve ekipe "kanarinci" su na "Detelinari" rešili u svoju korist rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading