NEKADAŠNJA VEDETA PARTIZANA NASTAVLJA SA JAČANJEM IGRAČKOG KADRA: Još trojica novajlija stigla u Nove Banovce - Omladinac će imati respektabilan sastav u nastavku šampionata! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.02.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško će bilo ko moći da računa na bodove u duelima sa Novobanovčanima.

NEKADAŠNJA VEDETA PARTIZANA NASTAVLJA SA JAČANJEM IGRAČKOG KADRA: Još trojica novajlija stigla u Nove Banovce - Omladinac će imati respektabilan sastav u nastavku šampionata! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbaleri Omladinca iz Novih Banovaca prethodnu jesen u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana okončali su na sedmoj poziciji sa skorom od šest pobeda, pet remija i četiri poraza i trenutno se nalaze na sedam bodova zaostatka u odnosu na lidere ovog ranga takmičenja, ekipe Radničkog 1912 iz Sombora i Tekstilca iz Odžaka.

 

Potajno se svi u Novim Banovcima nadaju da klub može iz drugog plana tokom prolećnih borbi da se umeša u borbu za vrh tabele i plasman u Prvu ligu Srbije, a u tom cilju trener Nikola Drinčić, nekadašnja vedeta beogradskog Partizana, koji je tokom prethodne jeseni preuzeo trenersku palicu kluba, tokom prethodnih desetak dana u redove kluba doveo je još trojicu novajlija.

U pitanju su Miloš Tanović, Miloš Kukolj i Radovan Avram.

Miloš Tanović ima 26 godina i primarno igra na poziciji desnog beka, ali može odgovoriti i ostalim zadacima u defanzivnoj liniji tima. Rođeni Beograđanin je prošao fudbalsku školu kluba sa Banjice i Partizana, a zatim je nastupao za BASK, Dunav iz Starih Banovaca, dobanovačku Budućnost i novopazovački Radnički, a u redove Omladinca stiže iz beogradskog Rada čiji je dres nosio prethodne četiri i po sezone.

Miloš Kukolj je dete Partizana, a sa ovim klubim je u sezoni 2014/15 stigao i do šampionskog pehara.

 

Dvadesetčetvorogodišnji fudbaler igra na poziciji desnog krila, a tokom dosadašnje karijere nastupa oje za Bežaniju, IMT, pančevački Dinamo 1945, Budućnost iz Dobanovaca, Partizan, kragujevački Radnički 1923, sremskomitrovački Radnički, pirotski Radnički i ekipu Inđije iz koje i stiže u Nove Banovce kao pozajmljeni fudbaler.

Za sada poslednje pojačanje jeste ofanzivni vezni fudbaler Radovan Avram. Tokom dosadašnje karijere nosio je opremu Voždovca, GSP Poleta, Bežanije, dobanovačke Budućnosti, kragujevačkog Radničkog 1923, Loznice i Zemuna, a od prethodnog leta kao internacionalac je nastupao za kazahstanski Žetisu.

Da podsetimo, na startu prolećnog dela šampionata ekipa Omladinca gostuje ekipi Bečeja 1918.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading