KAPITALNO POJAČANJE: Iskusni napadač stigao u redove "radničke klase"!

Autor:

Sport

20.02.2023

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno se u redovima Miljakovca pripremaju za nastavak sezone.

KAPITALNO POJAČANJE: Iskusni napadač stigao u redove "radničke klase"!

Foto: FK Miljakovac

Fudbaleri Miljakovca prvi deo šampionata u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" okončali su na šestoj poziciji sa osam bodova manje u odnosu na lidera, ekipu Bežanije.

 

Pred popularnom "radničkom klasom" je polusezona velikih iskušenja, s obzirom da će u nastavku sezone pored obaveza u ligaškom takmičenju, imati i zadatke na međunarodnoj sceni kao jedini srpski klub, pored beogradskog Partizana, koji će u predstojećem periodu imati obaveze na Evro sceni u okviru "Feniks trofeja".

Kako bi što spremnije dočekali nastavak takmičenja, rukovodstvo Miljakovca uveliko radi na jačanju igračkog kadra. Klupsko je tokom zimskog prelaznog roka predstavio dva pojačanja u vidu Ivana Ćurčina, igrača koji je pored Srbije, karijeru gradio i u Slovačkoj, kao i Nikolu Ćirkovića, štopera koji je pojačao klub dolaskom iz Fudbalkog kluba Dedinje.

Treće pojačanje “radničke klase” govori o velikim ambicijama kluba u nastavku sezone, i u skladu sa njima crno-zelenu opremu zadužio je prekaljeni napadač Marko Škara.

Reč je o fudbaleru koji je nedavno napunio 34 godine i sa sobom donosi ogromno iskustvo igranja u Prvoj ligi Crne Gore gde je nastupao kao igrač podgoričkog Koma, dok i u Drugoj ligi Crne gore ima višegodišnje iskustvo igranja kao član Iskre iz Danilovgrada, Mornara iz Bara, Podgorice, Crvene stijene, Ulcinja, Otrana i FK Zabjela.

Već u prvom meču u dresu novog kluba, Škara je pokazao da će biti veliko pojačanje za ekipu, pošto je u kontrolnom susretu protiv novobeogradskih Blokova uspeo da zatrese mrežu protivnika i potvrdi pobedu svog novog kluba.

Foto: FK Miljakovac

"Radnička klasa" je bila siguna protiv novobeogradskih Blokova

 

Po okončanju susreta Marko Škara je za klupski portal izjavio:

- Biće mi ogromno zadovoljstvo da zaigram za FK Miljakovac i da svojim iskustvom pomognem klubu, kako na terenu, tako i van terena u organizacionom smislu, iako sam već stekao utisak da klub funkcioniše na jako visokom nivou, i organizacijom i misijom definitvno zaslužuje da nastupa u nekoliko rangova iznad poslednje lige. Kako živim na Miljakovcu, imam veliku želju da doprinesem svom klubu i svom naselju, da ostvarimo što bolje rezultate, a kada se stvari rade iz ljubavi, kao što je slučaj u Miljakovcu, uspeh je zagarantovan. Želim da i kod mladih igrača vidim veliku želju za napretkom, i još više navijača na tribinama, iako Miljakovac već ima veliku bazu ljudi koji ga prate. Mislim da će ova polusezona biti za ponos svih nas.

Kada je reč o nastavku takmičenja, Miljakovac će prolećnu premijeri imati 12. marta kada će na igralištu u Bloku 33 gostovati ekipi Novog Beograda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading