LISICE SVE JAČE: Dva pojačanja su stigla - u Lugu će se od njih mnogo očekivati!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.02.2023

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri nedelje su ostale do nastavka takmičenja, a klub čini sve kako bi predstojeće proleće dočekao što spremnije.

LISICE SVE JAČE: Dva pojačanja su stigla - u Lugu će se od njih mnogo očekivati!

Foto: OFK Lug 2020

Ekipa OFK Lug 2020 ulazi u svoju četvrtu polusezonu takmičenja u klupskoj istoriji u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B".

 

Prethodnu jesen klub je okončao na desetoj poziciji sa skorom od dve pobede (Sveti Stefan Slanci 3:1, Resnik 1:0), isto toliko remija (Mladi proleter 1:1, Lepušnica Glogonjski rit 3:3) i osam poraza i svi u Lugu se nadaju da predstojeća polusezona može biti znatno uspešnija, mada je potpuno jasno da u ovom momentu ekipa ne može ugroziti trenutnog lidera Avalu 1939 koja po prilično odmakla na tabeli.

U cilju jačanja igračkog kadra, rukovodstvo kluba angažovalo je dvojicu pojačanja. Reč je o Borisu Đajiću i Jovanu Zafirovskom koji su tokom pripremnih mečeva već pokazali da će predstavljti istinska pojačanja.

Boris Zafirovski igra na poziciji zadnjeg i centralnog veznog fudbalera. Ima devetnaest godina, a prošao je fudbalsku školu Zvezdare, a u OFK Lug 2020 stiže iz redova beogradskog Hadjuka sa Liona.

Foto: OFK Lug 2020

Nove "lisice"

 

Jovan Zafirovski, popularni Joca Šmit se vraća u redove OFK Luga 2020. Tokom prethodne polusezone odigrao je nekoliko mečeva za ekipu iz Luga, ali j usled privatnih obaveza morao privremeno da prekine saradnju. Kako i sam ističe sada se sa mnogo motivacije vraća u klub sa željom da pomogne u ostvarenju zacrtanih ciljeva. Traba napomenuti da je Zafirovski pre dresa OFK Luga 2020, nosio opremu beogradskog Palilulca.

Kada je reč o nastavku takmičenja, prolećni deo sezone u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B" startuje 12. marta, a u prvom kolu OFK Lug 2020 dočekuje ekipu OFK Crvenke iz Borče. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom Borčanaca rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading