PAKLENA EKIPA SE PRIPREMA: U Rašku stigla šestorica novajlija - cilj je vrh tabele! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.02.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Raškoj se priprema sastav za viši rang takmičenja.

PAKLENA EKIPA SE PRIPREMA: U Rašku stigla šestorica novajlija - cilj je vrh tabele! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Bane 1931 Raška

Prolećne borbe u okviru Zone Šumadijsko-raške protećiće u znaku dva kluba koji ravnopravno konkurišu za plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Zapad.

 

Fudbaleri ekipe Bane 1931 iz Raške jesenji deo sezone u okviru četvrtog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja, okončali su na drugoj poziciji sa skorom od osam pobeda i pet remija i sa 29 osvojenih bodova nalaze se na dva koraka iza lidera novopazarske Jošanice.

U Raškoj provejava optimizam da se ekipa može već od predstojeće jeseni naći u srpskoligaškom karavanu u kojem su poslednji put egzistirali u sezoni 2020/21, a u tom cilju novi trener Slobodan Stašević je u redove kluba, u dogovoru sa klupskim čelnicima, doveo šestoricu novajlija.

Foto: FK Bane 1931 Raška

Šef struke Slobodan Stašević

 

Novi članovi FK Bane 1931 iz Raške postali su:

- Lazar Radunović, dvadesetdvogodišnji fudbaler sredine terena koji u Rašku stiže iz redova Sloge iz Bajine Bašte;

- Mihajlo Marković, mladi sedamnaestogodišnji desni bek koji stiže iz omladisnkog pogona Novog Pazara;

- Vahidin Salihagić, fudbaler koji stiže iz novopazarske Jošanice;

- Dimitrije Ristović, dvadesetjednogodišnji napadač ponikao u Raškoj, a tokom karijere je nastupao za čačanski Borac, Čukarički, OFK Beograd, Polet iz Ljubića i valjevsku Budućnost 2014 Krušik;

- Demir Avdić, iskusni tridesetdvogodišnji napadač koji je pored velikog broja klubova u zemlji nastupao i za timove iz Crne Gore, Švedske, Malte, Bosne i Hercegovine, Indije i Austrije i

- Igor Grkajac, tridesetpetogodišnji igrač navalnog reda koji stiže iz gornjomilanovačkog Takova, a tokom karijere je kao internacionalac nastupao na Farskim Ostrvima, Malti i Albaniji.

 

Treba napomenuti da je već u prvom prolećnom kolu Zone Šumadijsko-raške na programu veliki derbi ovog ranga takmičenja. U Novom Pazaru se sastaju ekipe Jošanice i Bana 1931 i nakon navedenog susreta mnogo toga će biti jasnije kada je u pitanju putnik u viši rang takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading