"RABA" SE NE ZAUSTAVLJA: Uz nekadašnjeg golmana Zvezde, Radnički vratio i svog bivšeg fudbalera!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.02.2023

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija pojačanja je nastavljena.

"RABA" SE NE ZAUSTAVLJA: Uz nekadašnjeg golmana Zvezde, Radnički vratio i svog bivšeg fudbalera!

Foto: FK Radnički Obrenovac

Dimitrije Filipović

Ozbiljno je rukovodstvo obrenovačkog Radničkog prionulo na posao tokom aktuelne zimske pauze i neposredno pred nastavak takmičenja u Srpskoj ligi Beograd, lista pojačanja, sve je duža.

 

U prethodnom periodu dres popularne "rabe" već su zadužili vezni fudbaler Arsen Knežević koji u Obrenovac stiže iz ubskog Jedinstva, levokrilni napadač Veljko Jovković, kao i dvojac igrača sredine terena Nenad Ivanić i Boris Janković.

Pored navedenih, u Obrenovcu su parafirana još dva ugovora. Novi fudbaleri Radničkog postali su Dimitrije Filipović i Luka Krstović.

Dimitrije Filipović igra na poziciji levog krila, ali može odgovoriti zadacima i na drugoj strani terena. Filipović ima 22 godine i već je bio član obrenovačkog kluba, a još je nastupao i za ekipe Prve Iskre iz Bariča i lazarevačkog Borca.

Za sada poslednje novo lice u "rabi" jeste Luka Krstović koji igra na poziciji golmana. Krstović ima 21 godinu, prošao je fudbalsku školu Crvene zvezde, a u mlađim kategorijama je nosio opremu TSC-a iz Bačke Topole i Voždovca. Seniorsko iskustvo je sticao u redovima Smedereva 1924, Feniksa 1995, OFK Žarkova i Jedinstva iz Stare Pazove.

Foto: FK Radnički Obrenovac

Luka Krstović

 

Ostaje da se vidi da li je ovime i okončan prelazni rok kada je u pitanju fudbalski kolektiv iz Obrenovca.

Da podsetimo, nastavak takmičenja u okviru Srpske lige Beograd zakazan je za 4. mart, a borbu za opstanak u ovom rangu takmičenja, obrenovački fudbaleri započinju na domaćem terenu gde će se sastati sa zemunskim Teleoptikom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marinko

21.02.2023 22:09

Ovaj momak je igrao u mom nekadasnjem klubu, dobar vaspitan momak, sa odlicnim igrackim kvalitetima.Srecno Diko