SVE JE DOGOVORENO: Transfer bomba je odjeknula - ofanzivni vezni fudbaler iz Gane parafirao ugovor sa crveno-belima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.02.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenjima nema kraja...

SVE JE DOGOVORENO: Transfer bomba je odjeknula - ofanzivni vezni fudbaler iz Gane parafirao ugovor sa crveno-belima!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Svega dva dana su ostala do starta prolečnog dela sezone u okviru Prve lige Srbije, a pred samu premijeru ekipa Jedinstva sa Uba je ozvaničila bombastičan transfer.

 

Naime, kako je klub sa Uba obelodanio na svojoj zvaničnoj Instagram stranici, novi član crveno-belih postao je Fredrik Tvumasi.

Reč je o mladom osamnaestogodišnjem fudbaleru iz Gane. Tvumasi je rođen 9. septembra 2004. godine, igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača i u redove Jedinstva sa Uba stiže iz lokalnog kluba KSSC iz Koftauna, glavnog grada istočnog regiona Gane.

Kako u klubu ističu Tvumasi se će uskoro pridružiti novim klupskim saigračima na Ubu, a od mladog fudbalera u redovima crveno-belih imaju velika očekivanja, a predpostavlja se da upravo on može biti jedan od glavnih uzdanica kluba u borbi za plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala koji se najavljuje već za narednu 2023/24 sezonu.

Sportski sektor Jedinstva već je pokazao da ume dobro da odabere kada su u pitanju inostrana pojačanja. Prethodnog leta na Ub je iz Gane stigao i Kvaku Karikari koji je tokom prvog dela šampionata zabeležio 15 nastupa u crveno-belom dresu i istovremeno bio strelac šest pogodaka i u ovom momentu je četvrti strelac srpskog prvoligaškog karavana.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbalerima iz Gane prija Ub - Kvaku Karikari

 

Da podsetimo, premijerni prolećni susret Jedinstvo sa Uba će odigrati na svom stadionu "Dragan Džajić" u subotu 25. februara sa početkom od 13 časova, a protivnik je ekipa Zlatibora iz Čajetine. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading