FORMIRA SE ROSTER ZA VIŠI RANG: Uz trenera, u Valjevo je stiglo još jedno igračko pojačanje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.02.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider nastavlja sa jačanjem igračkog kadra pred nastavak takmičenja.

FORMIRA SE ROSTER ZA VIŠI RANG: Uz trenera, u Valjevo je stiglo još jedno igračko pojačanje!

Foto: FK Junior Novo Naselje

Ekipa valjevskog Junior Novog Naselja u dobroj atmosferi se priprema za nastavak sezone u okviru Međuopštinske lige Kolubara - "grupa Zapad", a kompletne klupske strukture usmerene su ka očuvanju liderske pozicije koja vodi u viši rang takmičenja, Kolubarsku okružnu ligu u kojoj se klub poslednji put takmičio u sezoni 2019/20.

 

Tokom prethodne jeseni ostvaren je skor od 11 pobeda i po jednog remija (Tešnjar Valjevo 2:2) i poraza (Stari drugari Ljig 1:3) i u nastavak takmičenja Valjevci ulaze sa četiri boda prednosti u odnosu na najbliže pratioce, ekipe valjevskog Tešnjara i Napretka iz Jajčića,

Kako bi se željeni rezultati i ostvarili klub je nedavno angažovao novog šefa stručnog štaba. U pitanju je iskusni stručnjak Bratislav Braca Radenković, a uz njega opremu kluba zadužilo je i najnovije igračko pojačanje.

Foto: FK Junior Novo Naselje

Bratislav Radenković - vodi ekipu u viši rang

 

Reč je o Stefanu Đukiću fudbaleru koji pokriva pozicije u veznom redu i koji je rođen 1995. godine.

Iza Đukića je bogata igračka karijera. Tokom omladinskog staža nastupao je za valjevske klubove Radnički i Budućnost 2014 Krušik, kao i za obrenovački Radnički, dok je seniorsku karijeru gradio u Radničkom iz Valjeva, Spartaku iz Ljiga, OFK Divcima, Rubibrezi, Radničkom Klupci i mioničkoj ribnici iz koje i stiže u redove valjvskog Junior Novog Naselja.

Foto: FK Junior Novo Naselje

Veliko igračko pojačanje - Stefan Đukić

 

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru Međuopštinske lige Kolubara - "grupa Zapad", lider ovog ranga takmičenja prolečnu premijeru imače u Valjevu prtiv ekipe ZSK-a.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading