JASNA PORUKA: Biće sramota ukoliko Đokoviću to ne DOZVOLE!

Autor:

Sport

08.02.2023

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Po mom mišljenju, bila bi velika sramota ako ne bude ovde i ne dozvoli mu se da dođe", rekao je Nemac.

JASNA PORUKA: Biće sramota ukoliko Đokoviću to ne DOZVOLE!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je suvereno osvojio desetu titulu na Australijan openu, ali se sada ponovo suočava sa problemima.

Naime, sledi američka turneja i Mastersi u Indijan Velsu i Majamiju, a Srbin trenutno ne može da uđe u SAD jer je nevakcinisan.

Direktor turnira u Indijan Velsu Tomi Has istakao je da organizatori rade sve što je u njihovoj moći kako bi Noleta doveli u Kaliforniju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tomi Has

Džo Bajden najavio je ukidanje mera za 11. maj, što je dosta kasnije, pa bi Đoković u Americi mogao da zaigra tek u avgustu i septembru.

- Očigledno je da je jedini problem u tome što on i dalje ne može da uđe u SAD, jer se ukidanje tih mera očekuje sredinom aprila ili u maju. Bilo bi lepo videti da se te mere ukinu malo ranije i da ga imamo na ovim turnirima u Indijan Velsu i Majamiju. Mislim da on želi da igra, tako da bi trebalo da mu damo šansu. Nadajmo se da će biti ovde. Po mom mišljenju, bila bi velika sramota ako ne bude ovde i ne dozvoli mu se da dođe - rekao je Has.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading