OTKRIVENA VELIKA TAJNA: Evo kako je doktorka Marijana izlečila Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

08.02.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O doktorki Marijani Kovačević, a posebno o njenim tretmanima se malo šta zna. Ona se i ne pojavljuje u medijima, a jedino što znamo jesu određene spekulacije i misterije oko tretmana, gde se pominje čak i konjska placenta.

OTKRIVENA VELIKA TAJNA: Evo kako je doktorka Marijana izlečila Novaka Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je u Melburnu osvojio svoju jubilarnu 10. titulu na Australijan openu, a ukupno 22. na grend slemovima. O ovom ogromnom uspehu najbolje govori podatak da je na AO došao povređen, nakon što je tokom meča polufinala u Adelejdu protiv Medvedeva povredio zadnju ložu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Značajan udeo u Novakovoj tituli ima i čuvena doktorka Marijana Kovačević. Ona se pojavila u Đokovićevoj loži nakon nekoliko uvodnih kola u kojima se Novak mučio sa povredom.

O doktorki Marijani Kovačević, a posebno o njenim tretmanima se malo šta zna. Ona se i ne pojavljuje u medijima, a jedino što znamo jesu određene spekulacije i misterije oko tretmana, gde se pominje čak i konjska placenta, ali i kroz klijente koje je uspešno izlečila, među kojima su neke od najvećih zvezda svetskog sporta, kao što su Kristijano Ronaldo, Frenk Lampard, Robin van Persi, Vensan Kompani, pablo Zabaleta i mnogi drugi...

Upravo je primer kada je lečila Frenka Lamparda u Beogradu i pomogao doktor Nenadu Dikiću, profesoru sportske medicne sa Fakulteta za fizičku kulturu i menadžment u sportu na Univerzitetu Singidunum, da dobije uvid u metode lečenja doktorke Marijane, koje je otkrio ekskluzivno u razgovoru za "Telegraf".

- Zapravo to je elektroforeza određenih susptanci (elektroforeza, radi na principu električnog polja u kojem se DNK molekul kreće kroz smešu  prim.aut.) za koje mi ne znamo koje su, jer je to zapravo tajna. Ta elektroforeza supstanci se radi u magnetnom polju, što je regularna terapija - rekao je doktor Nenad Dikić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading