LAŽIMA HTELI DA SRUŠE ŠAMPIONA! Novak bio na UDARU, pa izazvao OŠTRU reakciju! (FOTO)

Autor:

Sport

06.02.2023

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser planete našao se u centru pažnje.

LAŽIMA HTELI DA SRUŠE ŠAMPIONA! Novak bio na UDARU, pa izazvao OŠTRU reakciju! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković na fenomenalan način otvorio je 2023. godinu.

Najbolji srpski teniser osvojio je Australijan open po deseti put, u finalnom meču savladao je Grka Stefanosa Cicipasa sa 3:0 (6:3, 7:6, 7:6), a uspeo je i da se vrati na čelo ATP liste.

Takođe, stigao je i do 22. grend slem trofeja po čemu se sada izjednačio sa Rafaelom Nadalom i uskoro će imati priliku da uđe u istoriju i prestigne Španca. Novak je tokom čitavog Australijan opena bio na udaru tamošnjih medija, a navijači su primetili da su svi želeli da sruše šampiona, te je došlo do oštre reakcije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Izvesna Džejn je na Tviteru podelila svoj stav o Novakovoj borbi u Melburnu, te je izazvala lavinu komentara koji su uglavnom bili pozitivni.

Lagali su oko pauze za toalet, onda su širili dezinformacije o njegovoj bočici za vodu (ponovo), optužili su ga da je lažirao povredu, a to i dalje čine (Novak je najavio da će otkriti sve detalje uskoro), lagali su o njegovom ocu Srđanu (da je govorio "živeli Rusi", a ne, na rastanku sa navijačima, "živeli, ljudi", prim. prev), lagali o jakni sa brojem 22, lagali o gledanosti muškog i ženskog tenisa, kritikovali su njegove suze i slavlje navijača, a počeli su i sa kampanjom da se zastave sklone zbog "srpskih navijača" i Novakovog "prisustva".

A u međuvremenu je većina njih ignorisala rast PTPA (teniske organizacije koju je Novak pokrenuo, prim. prev.), ignorisali su njegovo partnerstvo s pozitivnom inicijativom da se tenis oslobodi plastičnog otpada, ignorisali su koliko je voljen, uključući i rast njegove međunarodne baze navijača (primer 1, primer 2) ignorisali su njegov veliki trud da prilagodi stil kako bi igrao i pored povrede, a ignorisali su i kako je bio milostiv što nijednom nije javno izneo, a mogao je, strašne događaje iz prošle godine - poručila je pomenuta Džejn.

 

 

Novak Đoković se ipak nije dao srušiti te je uspeo i iz ovog izazova da izađe kao veliki pobednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading