VERUJEM DA BIH GA PONOVO POBEDIO: Mladi teniser poslao pretnju Novaku Đokoviću!

Autor:

Sport

08.02.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danac ističe da mu je jako žao što nije dobio priliku da se susretne sa srpskim igračem u Melburnu.

VERUJEM DA BIH GA PONOVO POBEDIO: Mladi teniser poslao pretnju Novaku Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Holger Rune

Danski teniser Holger Rune završio je nastup u osmini finala Australijan opena, nakon što je poražen sa 3:2 od Andreja Rubljova.

Mladi Danac je sada pričao o tom duelu, ali i o pobedi nad Novakom Đokovićem u finalu Mastersa u Parizu, što mu je trenutno i najveći uspeh u karijeri.

- To je bio stvarno dobar momenat za mene. To je najznačajniji trenutak u mojoj karijeri i najverovatnije u mom životu do sada. To je zaista veliko. Dalo mi je samopouzdanja i nade da mogu i u ovoj godini da uradim velike stvari - istakao je Rune. 

Zatim je Danac nastavio u istom ritmu.

- Znam da me čeka još dosta posla i uloženog truda do uspeha. 

Foto: Tanjug/AP

Holger Rune je pobedio Novaka Đokovića u finalu Pariza

Holger Rune je u Melburnu stigao do četvrtog kola, gde je poražen od Andreja Rubljova u pravom spektaklu. Na taj način, Rus ga je sprečio da se u četvrtini finala susretne sa Novakom Đokovićem.

- Bio je to zaista težak poraz za mene. Želeo sam zaista da pobedim i da dobijem šansu da ponovo igram protiv Noleta. Nažalost, to se nije desilo. Baš bih bio uzbuđen da ponovo igram protiv njega. Verovao bih da mogu ponovo da pobedim, ali siguran sam da bi bilo neizvesno i da bi to bio moj najteži meč - istakao je Rune. 

Podsetimo, Đoković je počistio Rubljova u četvrtfinalu, zatim i Pola u polufinalu, da bi u velikom finalu pobedio Stefanosa Cicipasa, čime je stigao do svoje 22. grend slem titule u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading