PREMINUO OTAC RADOŠA BAJIĆA U 93. GODINI!

Autor:

Zabava

08.02.2023

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istaknuti glumac i reditelj Radoš Bajić oglasio se i saopštio tužne vesti o smrti člana svoje porodice.

PREMINUO OTAC RADOŠA BAJIĆA U 93. GODINI!

Foto: ATA Images

Radošu Bajiću je juče preminuo otac Miloš Bajić, od kojeg se umetnik oprostio dirljivim rečima:

U noći 7. februara u 22.24 časova, u 93. godini života upokojio se i otišao u rajsko naselje moj stvoritelj, seljak, čovek blagosti, dobrote i ljubavi - Miloš Mirka Bajić. U ime shahe Milene, unuka Nedeljka, unuke Jelene, zeta Predraga, snahe Ivone, praunuka Sofije, Lenke, Aleksandra, Filipa - i moje, neka mu je večna slava i neizmerno hvala- napisao je Radoš na svom profilu na Instagramu.

 

 

Bajić je u januru objavio fotografiju svog oca kojem je paroh došao u dom kako bi mu očitao molitvu za pričest. Radoš se do poslednjeg dana brinuo o svom ocu:

Danas, dan posle Svetog Save moj otac Miloš Bajić koji bije odlučujuću bitku za svako novo sutra - primio je sveto pričešće kojim ga je blagoslovio paroh sela Medveđe, Vladimir Trošić.U našim srcima je mir Božiji, neka bude volja njegova…Amin- napisao je krajme januara Radoš.

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading