SUTRA POČINJE SUĐENJE DARKU KOSTIĆU! Kreaotor osumnjičen za PRETNJE NOŽEM, vezivanje i zatvaranje u špajiz!

Autor:

Zabava

08.02.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darku Kostiću počinje suđenje za ugrožavanje sigurnosti i protivpravno lišenje slobode.

SUTRA POČINJE SUĐENJE DARKU KOSTIĆU! Kreaotor osumnjičen za PRETNJE NOŽEM, vezivanje i zatvaranje u špajiz!

Foto: ATA Images

Sutra u Prvom osnovnom sudu u Beogradu treba da počne suđenje modnom kreatoru Darku Kostiću koji se tereti za ugrožavanje sigurnosti i protivpravno lišenje slobode Š.H. (19).

Kako se navodi, on je 19.04.2022. godine u svom ateljeu slobodu kretanja oduzeo oštećenom kretanje, gurnuo ga u špajiz, vezao mu ruke, uputio mu pretnje držeći nož u rukama, a onda je Š.H. iskoristio trenutak kada kreator nije bio tu, izašao iz prostorije i pobegao.

Republika

Foto: E/Stock

Darko Kostić uhapšen je prošle godine

Mladić je poslao poruku N.N. da je zatvoren i da kreator hoće da ga ubije, nakon čega je N.N. obavestio policiju koja je odmah došla na adresu prijave u centru Beograda.

Darko Kostić je 20. aprila uhapšen, a nakon tri nedelje pušten iz pritvora, a određena mu je mera zabrana prilaska mladiću.

Republika

Foto: E/Stock

Sutra počinje suđenje Darku Kostiću

On je pretodno na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu negirao da je zaključao Š.H. u špajz i pretio mu smrću, prenosi Kurir.

Inače, on je u junu prošle godine osušen na godinu dana kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom (nanogicom) zbog polnog uznemiravanja jednog maloletnika i držanja droge za ličnu upotrebu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading