JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NIŠU: Automobilom se zakucao u devojku (17) - hitno prebačena u Urgentni, ima prelom lobanje!

Autor:

Hronika

08.02.2023

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedamnaestogodišnjakinja je zadobila teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći u naselju Makiš kod Niša.

JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NIŠU: Automobilom se zakucao u devojku (17) - hitno prebačena u Urgentni, ima prelom lobanje!

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

Jedna sedamnaestogodišnjakinja povređena je sinoć u saobraćajnoj nesreći u selu Mekiš. Policija iz Niša podnela je zbog toga krivičnu prijavu protiv pedesetjednogodišnjeg muškarca iz okoline Žitorađe zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

- Pedesetjednogodišnji muškarac se sumnjiči da je, sinoć, u selu Mekiš, vozeći automobil "reno megan“ udario jednu sedamnaestogodišnjakinju. Ona je prevezena u Univerzitetsko-klinički centar u Nišu gde su joj konstatovane teške telesne povrede, saopštila je policija, prenodi Kurir.

U Univerzitetsko kliničkom centru kažu da je pritom zadobila prelom lobanje.

- Pijentkinja 2005.godište u pratnji majke, upućena iz Doma zdravlja Doljevac, javila se u Urgentni centar. Bila je svesna, ali pospana, nepovezanog govora, žalila se na glavobolju i nije rekonstruisala događaje. Od strane lekara na prijemu uočena je oteklina na desnoj slepoočnici da bi kasnije detaljna dijagnostika potvrdila prelom lobanje sa ozbiljnim krvarenjem u mozgu. Pacijentkinja je zbrinuta u poluintezivnoj nezi na Klinici za neurohirurgiju,pod stalnim nadzorom je zbog ozbiljnosti povrede - rekli su nam u UKC.

Policija ispituje okolnosti pod kojima se dogodio udes.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading