NOVAK STIŽE U AMERIKU? Đoković se OGLASIO o gorućem pitanju!

Autor:

Sport

13.02.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na predstojećoj turneji na programu su turniri u Indijan Velsu i Majamiju, a sve zanima da li će najbolji teniser planete učestvovati na njima.

NOVAK STIŽE U AMERIKU? Đoković se OGLASIO o gorućem pitanju!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je ovog ponedeljka započeo 376. nedelju na vrhu ATP liste.

Prvi reket sveta fenomenalno je počeo 2023. godinu i osvajanjem Australijan opena vratio se tamo gde mu je i mesto. Takođe, stigao je i do 22. grend slem trofeja po čemu se izjednačio sa legendarnim španskim teniserom, Rafaelom Nadalom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Naredni teniski izazovi vezani su za Sjedinjene Američke Države gde će se u martu i početkom aprila igrati turniri u Indijan Velsu i Majamiju. Zbog pravila zabrane ulaska nevakcinisanih stranaca u ovu državu, Novak je pod znakom pitanja za ove turnire, a njegov brat Đorđe Đoković gostovao je u jutarnjem programu na RTS-u i dotakao se goruće teme.

- Prošle godine smo imali slične situacije sa SAD u više navrata. To je isključivo njihova odluka. Oni i dalje traže vakcinu na ulasku u zemlju, nažalost. Ostaje nam samo da budemo strpljivi i da se nadamo, jer će Novakom dolaskom profitirati i turniri, svi navijači širom sveta i on sam - istakao je Đorđe Đoković.

Dakle, nada i dalje tinja, ali je sve na vladi Sjedinjenih Američkih Država. Šta vi mislite, da li će Novak igrati na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
pinokio

13.02.2023 13:03

nek im igra Zelenski umesto Noleta . valjda ce biti sretnji .