OTKRIVENO! Postoji RUPA u zakonu - Đoković u Ameriku može da uđe na NEOBIČAN način!

Autor:

Sport

08.03.2023

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će se ovim poslužiti ostaje da se vidi.

OTKRIVENO! Postoji RUPA u zakonu - Đoković u Ameriku može da uđe na NEOBIČAN način!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković neće učestvovati na turniru u Indijan Velsu zbog pravila o zabrani ulaska nevakcinisanih stranaca u Sjedinjene Američke Države, ali postoji nada da će se naći na Mastersu u Majamiju.

Poseban pritisak na predsednika Amerike, Džoa Bajdena, vrši guverner Floride Ron DeSantis koji je poslao pismo u kom tvrdi da Đoković može da uđe u državu i to na legalan način!

- Nije mi jasno zašto, čak i sa sadašnjim pravilnikom, gospodin Đoković ne bi mogao u zemlju da uđe legalno brodom. Vaša administracija po mojim informacijama ne pravi probleme stranim državljanima koji na taj način ulaze u državu - napisao je guverner Floride i dodao da Đoković ne predstavlja nikakvu pretnju po zdravlje ili bezbednost:

 

 

- Ostavite politiku pandemije na stranu i dajte američkom narodu ono što želi. Ova zabrana je nepoštena, nije zasnovana na nauci i neprihvatljiva je. Dozvolite Đokoviću da igra.

Dakle, Novak Đoković bi, prema ovim tvrdnjama, mogao da uđe u Sjedinjene Američke Države i to legalno, a da li će se poslužiti ovim načinom i da li će brodom stići do Majamija, ostaje da se vidi.

Turnir u Majamiju počinje 19. marta i ima vremena da Bajden i sam promeni odluku o ulasku Novaka Đokovića u ovu zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading