DOKLE VIŠE? Nove loše vesti iz Amerike!

Autor:

Sport

07.03.2023

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našim teniserima izgleda nije suđeno da naprave uspeh u Indijan Velsu.

DOKLE VIŠE? Nove loše vesti iz Amerike!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Dušan Lajović

Novak Đoković nije dobio dozvolu da uđe u Sjedinjene Američke Države i da u Indijan Velsu i Majamiju proba da stigne do novih titula, a srpski tenis nedugo zatim doživeo je nove loše vesti iz ove zemlje.

Dušan Lajović imao je par zapaženih rezultata u prethodnim nedeljama, ali nije uspeo da ih nastavi u Indijan Velsu.

Lajović je predao meč kvalifikacija ovog turnira Tenisu Sandgrenu i to zbog prehlade, a u trenutku predaje bilo je 6:2, 4:1 za Amerikanca.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Lajović

 

Videlo se da se Duci muči, nije bio na nivou iz prethodnih nedelja kada je blistao u Južnoj Americi (stigao do četvrtfinala na tri turnira, u Buenos Ajresu, Rio de Žaneiru i Santijagu), te je bilo izvesno da neće dobiti meč, najviše zahvaljujući zdravstvenim problemima.

Dobra stvar je što nije ništa ozbiljnije prirode, Lajović nije povređen, već je samo prehlađen, pa je zbog iscrpljenosti organizma rešio da odustane.

Duci se trenutno nalazi na 71. mestu na ATP listi i naredni turnir na kom će nastupati biće u Majamiju, a što se tiče Tenisa Sandgrena, on će u prvom kolu igrati protiv Rinkija Hijikate iz Australije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading