SANJA SVOG UBICU PRIJAVLJIVALA 9 PUTA, NI DAN NIJE BIO U ZATVORU: Uhodio je, postavljao aparat za prisluškivanje, razbijao lokal!

Autor:

Hronika

11.03.2023

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav je prolazio bez pritvora.

SANJA SVOG UBICU PRIJAVLJIVALA 9 PUTA, NI DAN NIJE BIO U ZATVORU: Uhodio je, postavljao aparat za prisluškivanje, razbijao lokal!

Foto: Tanjug- ALEKSANDAR ĆIRIĆ

Sanja M.(47) ubijena je u nedelju ujutru nasred ulice u Pirotu. Njen krvnik bio je njen bivši partner Miroslav M. (55).

Nesrećna žena je čak devet puta prijavljivala nasilnika, a utvrđeno je da je on dva puta unajmljivao ljude da joj demoliraju lokal i stavljaju aparate za prisluškivanje, saznaje Blic.

Miroslav je upucao Sanju nasred ulice, dok je birala voće u lokalnoj piljari. On je oko 9.45 časova ušao u PU Pirot i prijavio da je u centru grada, na Trgu Oslobodioca, ispalio metak iz pištolja u glavu bivše emotivne partnerke.

Sanja je zadobila povrede glave, nakon čega je preminula.

- Birala je voće, čujem odjednom strašan pucanj, mislio sam da sam ja mrtav.. Izlazi prodavačica i kaže: "Leži u krvi jedna žena", u glavu je upucana... Nisam ni bio svestan šta se desilo, izašao sam i onda je došla Hitna pomoć i policija - opisao je jedan od očevidaca zločina za medije.

Ona je u više navrata pokušavala da se spase agonije i prijavljivala nasilnika.

Sanja je dobijala pretnje, sedam puta je lomio izlog prodavnice u kojoj je radila. Nakon toliko prijava, Miroslav je prolazio čak i bez pritvora. Dobio je meru zabrane prilaska, koju je svakodnevno kršio što je i rezultiralo ubistvom.

Sanja trpela dve godine

Sanjina agonija trajala je od 2021. godine, tada je i prvi put prijavila bivšeg partnera.

Policija iz Pirota, štaviše, kako saznaje "Blic", uhvatila je čoveka koji je lomio izlog u Sanjinom lokalu, te je na saslušanju priznao da ga je poslao Miroslav. Muškarac koji je radio prljave stvari po nalogu ubice, nakon priznanja pušten je na slobodu, a Miroslavu nije određena nikakva kazna za to delo.

Isti slučaj dogodio se nešto kasnije, kada je Sanjin ubica angažovao ženu, međutim, policija je ubrzo privela a ona je priznala da je ostavila aparat za prisluškivanje po nalogu Miroslava.

Bivši partner nesrećne žene osuđen je prošle godine za njeno proganjanje i kažnjen novčanom kaznom od 100.000 dinara za krivično delo za koje je zaprećena kazna zatvora do 3 godine. Nakon toga je tužilaštvo tražilo pritvor, koji je sudija Osnovnog suda u Pirotu odbio. Miroslav je potom nastavio sa uhođenjem Sanje što je i kuliminiralo brutalnim ubistvom.

Kako nam je rečeno iz Osnovnog suda u Pirotu, Miroslavu je pritvor odbijen, a obrazloženje je to što je na meri zabrana prilaska. On je sklopio Sporazum o priznanju krivice i kažnjen je novčano, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Zena

11.03.2023 09:08

Žene bežite iz mesta stanovanja. Niko nas ne štiti. Ni najrođeniji, komšije ne prijavljuju kad čuju buku. Samo odbrana ili promena identiteta! Žao mi je što nemamo pravo ni na život.