GODINU DANA VODILA PRAVNU BITKU PROTIV NASILNIKA, ON JE NA KRAJU NASRED ULICE UBIO! Sahranjena Sanja iz Pirota koju je upucao bivši partner!

Autor:

Hronika

07.03.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zločin se, podsetimo, dogodio u nedelju oko devet sati kada je nesreća žena zverski ubijena dok je kupovala voće na Trgu Oslobodioca Pirota.

GODINU DANA VODILA PRAVNU BITKU PROTIV NASILNIKA, ON JE NA KRAJU NASRED ULICE UBIO! Sahranjena Sanja iz Pirota koju je upucao bivši partner!

Foto: Printscreen

Vlasnica obućarske radnje Sanja M. (47) iz Pirota koja je brutalno ubijena u nedelju u centru grada dok je kupovala voće od strane svog bivšeg emotivnog partnera Miroslava M. (55) sahranjena je na lokalnom groblju.

Zločin se, podsetimo, dogodio u nedelju oko devet sati kada je nesreća žena zverski ubijena dok je kupovala voće na Trgu Oslobodioca Pirota. Osumnjičeni, koji je imao zabranu prilaska Sanji, prekršio je ovu meri i ispalio joj metak u glavu. Nakon zločina je otišao u policiju i priznao šta je uradio.

- Nesrećnu ženu je na večni počinak ispratila porodica, prijatelji i rođaci koji su za ubijenu žrtvu imali samo reči hvale - kaže Kurirov sagovornik, koji podseća da se Sanja M. pravno više od godinu dana borila protiv nasilnika, inače, vlasnika menjačnice.

Republika

Foto: FACEBOOK

Ubica Miroslav M.

 

Kako podseća sagovornik, ubijena je imala dosta problema sa bivšim partnerom od koga je živela u strahu od kad su se rastali.

- Nasilnik je svoju žrtvu maltretirao i zlostavljao tokom emotivne veze, da su svi u Pirotu znali da je tuče. Nesrećna žena je odlučila da ga ostavi zbog nasilja koje je trpela - podseća naš izvor i dodaje:

- Sumnja se da on nije mogao da se pomiri s činjenicom da ga je Sanja M. ostavila, pa je nastavio da je proganja. Žrtva je bukvalno učinila sve da se skloni od nasilnika, ali je on pratio, pretio... Vapila je za pomoć, usudila se i prijavila nasilnika, ali je i pored svih mera zabrane prilaska i komuniciranja Miroslav M. u nedelju nakon paćenja izvršio svirepi zločin nasred ulice.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading