PRVI HITAC JE ODJEKNUO DOK JE SANJA RAZGOVARALA SA ĆERKOM! Horor detalji zločina iz Pirota: Ubica pretio da će joj ubiti decu, pratio je i uhodio pune dve godine!

Autor:

Hronika

06.03.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Marković koji je juče ujutro hicima iz pištolja usmrtio bivšu partnerku Sanju iza sebe ima veoma burnu prošlost.

PRVI HITAC JE ODJEKNUO DOK JE SANJA RAZGOVARALA SA ĆERKOM! Horor detalji zločina iz Pirota: Ubica pretio da će joj ubiti decu, pratio je i uhodio pune dve godine!

Foto: Tanjug- ALEKSANDAR ĆIRIĆ

Za Republiku nepoznate detalje iz njegovog i Sanjinog života je ispričala je prijateljica ubijene Sanje koja naglašava da je ubici nesrećne žene zlostavljanje normalan način ophodenja prema bilo kome.

Republika

Foto: Printscreen

 

Ljubavna priča iz Pirota sa fatalnim ishodom jedina je u nizu onoga što je Miroslav radio kaže naša sagovornica.

Miroslav i nakon što ga je Sanja ostavila nije mogao da se pomiri sa tim, pa ju je uhodio i pratio skoro dve godine.

- Nakon što se njihov odnos narušio i kada je videla da od njihove veze nema ništa ona je odlučila da ga ostavi i da se vrati svom mužu. Kada je to i učinila, i kada joj je bivši muž oprostio onda je počelo zlostavljanje. Dolazio je kod nje u lokal pretio joj, tukao je. Sve ono što jedan psihopata i može da radi nad nemoćnom ženom. Sve je krila, pretio da će da joj ubiti decu, niti je smela da kaže. Poverila mi se da se par puta obratila se par puta policiji, a oni su joj rekli da je to ljubavni problem, i da ne mogu ništa da rešavaju, da to ona mora da učini - počinje priču prijateljica nastradale Sanje.

Republika

Foto: FACEBOOK

 

Nastradala žena na sve načine pokušavala je da pobegde od njega, ali nije uspela, jer kako kaže naša sagovornica on je kao neka ptica grabljivica koja žrtvu da glode, a kad vidi bolji plen onda te ostavi.

- Menjala je kartice, sklanjala se od njega, izbegavala ga u širokom krugu. Sve je učinila kako bi ga načisto odstranila iz svog života. Juče, kada se desilo ubistvo ona je otišla do lokalne piljare da kupi voće. Videla ga je iza nje, dobacivao joj je nešto, ali nije mu ništa odgovorila samo je odlučila da mu se ne obrati. Ušla je u prodavnicu kupila neke stvari, i izašla. U tom trenutku zastala je ispred i pozvala ćerku da pita da li treba još nešto od voća. U toku razgovora je usledio prvi hitac, koji ju je ubio - objašnjava naša sagovornica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading