ZADAVIO OCA U DVORIŠTU PORODIČNE KUĆE: Ubicu prijavila majka!

Autor:

Hronika

23.02.2023

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naložena obdukcija leša, a od osumnjičenog uzeta krv radi analize prisustva alkohola.

ZADAVIO OCA U DVORIŠTU PORODIČNE KUĆE: Ubicu prijavila majka!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Više javno tužilaštvo u Pirotu je upravo odredilo zadržavanje S. G. (1987) iz Šljivovika kod Bele Palanke, zbog sumnje da je danas oko 17,oo časova, u dvorištu porodične kuće ubio svog oca B. G. (1947).

Naime, po prijavi D. G., majke osumnjičenog i supruge sada pokojnog, osumnjičeni je u pijanom stanju lomio stvari u kući, policijski službenici su odlaskom na lice mesta zatekli B.G. u krevetu bez vidljivih znakova života.

Po dolasku ekipe Hitne medicinske pomoći potvrđeno je da je B.G. preminuo, a u predelu vrata uočeno je crvenilo zbog čega se pretpostavlja da je smrt nastupila gušenjem.

D.G.  je izjavila da je videla osumnjičenog kako se najpre svađao a potom i fizički napao oca u blizini obora za ovce nakon čega je ušla u kuću i pozvala policiju a kada je izašla iz kuće zatekla je B.G. na zemlji te ga sa drugim sinom unela u kuću i položila na krevet gde je zatečen od policijskih službenika.

Do sada prikupljena obaveštenja ukazuju da je osumnjičeni psihički bolesnik i da je i u ranijem periodu vršio nasilje nad nekim članovima svoje porodice.

Naložena obdukcija leša, a od osumnjičenog uzeta krv radi analize prisustva alkohola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading