OČUH KOJI SE SUMNJIČI ZA SVIREPO UBISTVO DEVOJČICE U ZAJEČARU ZANEMEO NA SASLUŠANJU! Evo KOLIKA mu kazna preti za nasmrt pretučenu malu Petru(2)

Autor:

Hronika

23.02.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saslušan osumnjičeni za brutalno ubistvo devojčice u Zaječaru!

OČUH KOJI SE SUMNJIČI ZA SVIREPO UBISTVO DEVOJČICE U ZAJEČARU ZANEMEO NA SASLUŠANJU! Evo KOLIKA mu kazna preti za nasmrt pretučenu malu Petru(2)

Foto: Shutterstock, Facebook

Jelena T. i Miloš N. nasmrt prebili dete

Miloš N. koji je osumnjičen da je u Zaječaru brutalno pretukao devojčicu Petru (2) nakon čega je ona preminula sproveden je na saslušanje u Više tužilaštvu u Zaječaru, a tamo se branio ćutanjem.

Njemu se, kako je za "Blic" rečeno u Tužilaštvu na teret stavlja teško ubistvo deteta za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora bez uslovnog otpusta.

Podsetimo, devojčicina majka Jelena i njen partner Miloš N. (25) uhapšeni su juče nakon što je dvogodišnja Petra podlegla povredama u bolnici u Zaječaru.

U Centru za socijalni rad u ovom gradu rečeno nam je da je ova porodica bila u sistemu socijalne zaštite.

Oni su naveli da je u evidenciji njihovog sistema ova porodica bila po raznim osnovama još od 2016. godine, kao i da je Centar za socijalni rad kontinuirano pratio ovu porodicu u postupcima koji su povremeno vođeni.

- U dosadašnjem radu sa porodicom nije bilo prijava za zanemarivanje i zlostavljanje dece, niti je neko od roditelja bio prijavljivan za nasilje u porodici u odnosu na decu - dodaje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
nikola

23.02.2023 14:57

Neče da radi a dobija socijalnu pomoć i još pokazo na koje zlo je spreman.