KATASTROFA! Užasne vesti za Partizan! Plasman u top osam UGROŽEN?

Autor:

Sport

10.03.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli će biti na velikim mukama.

KATASTROFA! Užasne vesti za Partizan! Plasman u top osam UGROŽEN?

Foto: Starsport

Željko Obradović

Takmičenje u Evroligi ove sezone je veoma dinamično i zanimljivo.

Nekoliko vezanih pobeda daje vam šansu za samu završnicu, a tek jedan poraz može puno da vas košta. Košarkaši Partizana izgubili su od Olimpije u Milanu (76:62) i na taj način prekinuli su niz od dva vezana trijumfa, a ubrzo posle toga dobili su nove loše vesti koje im mogu poljuljati snove o plasmanu u top osam fazu.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

 

Naredni rival crno-belih biće Efes, a utakmica se igra 16. marta u Istanbulu. Turski tim, inače šampion Evrope, ubedljivo je poražen od Crvene zvezde u Beogradu (94:75) i moraće da "vadi fleke" protiv Partizana, a na ovoj utakmici biće u kompletnom sastavu.

Vasilije Micić, Šejn Larkin i Rodrig Buboa vraćaju se u tim Efesa i biće na raspolaganju Erginu Atamanu za ovaj meč. Partizan i Efes su direktni rivali za top osam fazu i poraz u Turskoj mogao bi da ugrozi snove i ambicije čete Željka Obradovića.

Republika

Foto: Starsport

Vasilije Micić

 

Trenutno, Efes je na 10. mestu sa polovičnim učinkom 13-13 i utakmicom manje, dok su crno-beli posle poraza od Olimpije u Milanu na sedmom mestu sa 15 pobeda i 13 poraza.

Da li će turska ekipa uspeti da preboli nezgodan poraz od Crvene zvezde i probudi se pred meč protiv Partizana ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading