ISPLIVALA POSLEDNJA SLIKA LUNE I MARKA! Javnost ne prestaje da bruji o RASKIDU rijaliti para, a evo kada su poslednji put uhvaćeni zajedno! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.03.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako sve ukazuje na to da su Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli, par se još uvek nije oglašavao po ovom pitanju.

ISPLIVALA POSLEDNJA SLIKA LUNE I MARKA! Javnost ne prestaje da bruji o RASKIDU rijaliti para, a evo kada su poslednji put uhvaćeni zajedno! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Luna Đogani, Marko Miljković

Bivša učesnica Luna Đogani proslavila je 8. marta svoj 27. rođendan, a tom prilkom okupila je svoje najmilije. Međutim, njen suprug Marko Miljković se nije pojavio na proslavi, a nije joj ni javno čestitao rođendan što je radio predhodnih godina.

Bračni par već duže vreme nije delio zajednične fotografije, na Luninom profilu poslednja objava sa Markom bila je pre dva meseca kada su proslavili još jednu godišnjicu svoje ljubavi.

Lunin otac, Gagi Đogani, je pre pet dana na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz šetnje na kojoj su Luna, Marko, mala Mija i on, a to je ujedno i poslednja fotografija na kojoj su svi oni zajedno.

Republika

Foto: instagram.com/gagidjogani

Poslednja objava Lune Đogani i Marka Miljkovića

Inače, Luna, nije se oglašavala na društvenim mrežama ovim povodom, pa su se mnogi zapitali zbog čega ona ćuti i da li nešto krije.

Inače, za vreme rođendanske žurke, Luna je na storijima objavljivala snimke sa svojim drugaricama, majkom Anabelom Atijas i sestrom Ninom, ali Marka nigde nije bilo, pa su se mnogi zapitali šta se dešava među njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading