PODIGNUTA OPTUŽNICA ZBOG POKUŠAJA UBISTVA U OBRENOVCU: Zvali ga da siđe ispred zgrade, pa otvorili vatru!

Autor:

Hronika

10.03.2023

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužnoca je predata Višem sudu na odluku o potvrđivanju.

PODIGNUTA OPTUŽNICA ZBOG POKUŠAJA UBISTVA U OBRENOVCU: Zvali ga da siđe ispred zgrade, pa otvorili vatru!

Foto: FACEBOOK

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Slavka Đ. (30) i Miodraga Z. (21) zbog sumnje da su sa još dva nepoznata muškarca, 12. decembra 2022. godine u Obrenovcu pokušali da ubiju S.T. (28) zbog nesuglasica iz prethodnog perioda. 

Optužnica je predata Višem sudu na odluku o potvrđivanju, a tužilaštvo je predložilo da sud okrivljenima produži pritvor. 

Obojici osumnjičenih se na teret stavlja krivično delo Ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu, a Miodragu Z. i krivično delo "Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija". 

Sumnja se da je Slavko Đ. iskoristio svoje poznanstvo sa oštećenim S.T. i 12. decembra 2022. godine oko 16:25 ga pozvao telefonom tražeći da siđe ispred zgrade u kojoj živi, na šta je on pristao i izašao ispred zgrade. 

Slavko Đ. je bio na parkingu u crnom džipu koji je vozio Miodrag Z, sa još dva NN lica, pa kada ih je oštećeni sve uočio kako izlaze vozila , trčeći je krenuo da se udaljava od vozila u prolaz stambene zgrade, a okrivljeni su potrčali za njim.

Miodrag Z. je, kako se sumnja, ispalio projektil u pravcu S.T, a potom su napustili lice mesta.

S.T. tom prilikom nije zadobio povrede.

Nezvanično S.T. je dva dana pre toga iz lokala "Posejdon" u Obrenovcu izbacio Miodraga Z.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading