MANIJAK PREKO DRUŠTVENE MREŽE NAMAMIO ŽRTVU, PA SE IŽIVLJAVAO NAD NJOM: Devojka iz Kule jedva izvukla živu glavu, pa prijavila slučaj policiji

Autor:

Hronika

09.03.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dana 08.03.2023. oštećena N.Š. iz Kule, prijavila je silovanje od strane E.S. (42) iz Novog Sada.

MANIJAK PREKO DRUŠTVENE MREŽE NAMAMIO ŽRTVU, PA SE IŽIVLJAVAO NAD NJOM:  Devojka iz Kule jedva izvukla živu glavu, pa prijavila slučaj policiji

Foto: Shutterstock

žena n

Više jvano tužilaštvo u Novom Sadu odredilo zadržavanje E.S. (42) za krivično delo silovanje.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu predložilo pritvor Višem sudu u Novom Sadu po osnovu da ne pobegne, zbog uticaja na svedoke i da ne ponovi krivično delo.

Dana 08.03.2023. oštećena N.Š. iz Kule, prijavila je silovanje od strane E.S. (42) iz Novog Sada. Upoznali su se preko Fejsbuka, oštećena je došla u Novi Sad radi posla i stana, a on joj je obećao da ce joj pomoći u tome.

Otišli su nakon što su popili piće kod njega u stan, u kom je on odmah od nje tražio da imaju seksualni odnos, što je ona odbila, a onda je primorao, upotrebom sile na seksualni odnos.

Oštećena je uspela da pobegne iz stana i na ulici tražila pomoć od devojke koja raznosi hranu, da je odvede u policiju, što je ista i učinila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading