PODIGNUTA OPTUŽNICA ZA PUCNJAVU U RAKOVICI! Ispalio nekoliko hitaca u pravcu suvozača i pobegao!

Autor:

Hronika

09.03.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oštećeni je telefonom pozvao Hitnu pomoć.

PODIGNUTA OPTUŽNICA ZA PUCNJAVU U RAKOVICI! Ispalio nekoliko hitaca u pravcu suvozača i pobegao!

Foto: Shutterstock

Hapšenje

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Petra Ć. (31) zbog sumnje da je 28. jula 2022. godine u Rakovici ispalio najmanje dva projektila iz pištolja na F.P, koji je tom prilikom zadobio prostrelnu ranu ramena.

Optužnicom koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrdjivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo Ubistvo u pokušaju.

Tužilaštvo je predložilo sudu da Petru Ć. produži pritvor u kojem se nalazi od hapšenja 15. septembra 2022. godine, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Postoji opravdana sumnja da je Petar Ć. 28. jula 2022. godine pet minuta posle ponoći ispalio najmanje dva projektila u pravcu F.P. koji se u tom trenutku nalazio na mestu suvozača vozila u pokretu.

Petar Ć. se potom udaljio sa lica mesta, a oštećeni je svojim mobilnim telefonom pozvao Hitnu pomoć.

Pretresom stana 5. septembra 2022. godine koji su obavili policijski službenici u njegovoj kući je pronadjena manja količina marihuane, 0,12 grama, pa se Petru Ć. na teret stavlja i krivično delo Neovlašćeno držanje opojnih droga.

Nezvanično, Petar Ćuk je više puta osuđivan zbog Neovlašćenog držanjae opojnih droga i nelegalnog držanja i nošenja oružja. Njegov DNK je nađen na ispaljenim mecima .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading