NIJE TO NIKAKVA SRAMOTA, VEĆ OPŠTA LUDNICA: Jedan od NAJBOLJIH košarkaša Efesa udario KONTRU Atamanu zbog delija! (FOTO)

Autor:

Sport

09.03.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzdanica tuskog sastava, nasuprot treneru, fascinirana najvatrenijim pristalicama kluba sa Malog Kalemegdana.

NIJE TO NIKAKVA SRAMOTA, VEĆ OPŠTA LUDNICA: Jedan od NAJBOLJIH košarkaša Efesa udario KONTRU Atamanu zbog delija! (FOTO)

Foto: Starsport

Trener Efesa Ergin Ataman

Dok je trener Efesa Ergin Ataman ponašanje delija tokom meča 27. kola Evrolige nazvao "sramotom", jedan od najboljih košarkaša kluba sa Bosfora Vil Klajburn odao je priznanje pristalicama Crvene zvezde.

Amerikanac je putem društvenih mreža izrazio oduševljenje atmosferom u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ludnica - napisao je Klajburn na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com/thrill_21

Klajburnova objava na Instagramu

Nekadašnji košarkaš moskovskog CSKA bio je vidno fasciniran izdanjem delija na samom početku utakmice, a fotografije njegovog izraza lica kruže internetom.

 

 

Takođe, Klajburnov sportski gest tokom druge četvrtine meča odigranog u Pioniru vredan je svakog respekta. Fakundo Kampacu je pokušao da proigra Stefana Lazarevića, lopta je završila u autu, a sudije su pokazale da će pripasti dvostrukom uzastopnom šampionu Evrope. Ipak, Vil je tada podigao ruku pokazavši da napad treba da bude za domaćina.

Istanbulski sastav se sada okreće susretu sa Makabijem, Zvezda ide na noge Panatinaikosu u Atini, a videćemo da li će Ataman Klajburnu "uzeti za zlo" poštovanje koje je ukazao delijama...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading