DETE RODILO DETE: Od sina starija samo 13 godina, gaji ga sama, a porođaj je prošao NEVEROVATNO

Autor:

Lifestyle

15.02.2023

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodila se sa samo 13 godina, a evo kako danas žive.

DETE RODILO DETE: Od sina starija samo 13 godina, gaji ga sama, a porođaj je prošao NEVEROVATNO

Foto: Instagarm-bbyegan's

Gabi Egan (22) imala je maloletničku trudnoću. Ostala je trudna sa 13 godina, nakon što je stupila u vezu sa dečkom koji je tri godine stariji od nje. Nezaštićeni odnosi i neznanje doveli su do trudnoće, a ona ima danas sina koji puni devet godina. Ipak, sada kada je napunila 22, apeluje na tinejdžerke da dobro razmisle i da ne budu naivne. Nemojte biti tako mlada mama, poručila je ona svim devojkama.

- Svake godine moram se ponovno pozabaviti činjenicom da sam sina dobila sa samo 13 godina. Bila sam naivna i počela sam da izlazim s tim 16 - godišnjakom. Zatrudnela sam s njim, a zatim sam se prevarila po pitanju njega i od tada on nije u životu mog sina - rekla je ona o ocu dečaka koji je u tom momentu bio učenik drugog razreda srednje škole, dok je ona išla u sedmi razred.

Foto: Instagram/ bbyegan

Gabi Egan devojka koja se porodila sa 13 godina

Uprkos tome što njihova veza nije uspela, ona se brine sama za sina, obožava ga i sve rade zajedno. Čak menjaju cipele i zajedno idu da stave protezu, a kada je zatražila ocu deteta novac za troškove on nije hteo ni da čuje. Istakao je da neće dati novac za dete koje ne viđa. Ona živi u Ohaju i ima puno starateljstvo nad sinom. Rekla je da je jedno od najčešćih pitanja koje dobija da li je porođaj boleo, s obzirom na to da je tada imala samo 13 godina.

Imala je carski rez, stoga je istakla da porođaj u bilo kom uzrastu boli, ali da ona nije prošla tako loše. Dobila je niz pohvala na društvenim mrežama od ljudi koji od početka prate njenu priču, istakli su da je mama za primer, piše "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading