SUKNJA JEDVA POKRILA SRAMOTU, A NA GRUDI SKROZ ZABORAVILA: I pored golišavog stajlinga svi gledaju u LICE KAJLI DŽENER – Šta joj se desilo?! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

12.03.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gole grudi, zategnute noge i pogled koji osvaja - Kajli Džener uhvaćena u ludom provodu.

SUKNJA JEDVA POKRILA SRAMOTU, A NA GRUDI SKROZ ZABORAVILA: I pored golišavog stajlinga svi gledaju u LICE KAJLI DŽENER – Šta joj se desilo?! (FOTO)

Foto: Instagram/ kyliejenner

Kajli Džener uhvaćena je u noćnom provodu povodom rođendana prijateljica Malike i Hadiže Hak. Inače Malika je najbolja drugarica Kim Kardašijan, a često se komentarisalo kako ona baš ume da je zaseni kada zajedno izađu.

Ovoga puta pažnja je usmerena na Kajli koja je perfektno zategnutnim telo zasenila. Nosila je mantil ispod kolena, kratku i preusku suknju i nešto poput košulje. U uskoj kombinaciji teško se kretela, ali izgled je čista desetka. Pokazala je sve i zapravo ništa, dok je dugim nogama ponosno koračala.

Zanimljivo je što ona uvek deluje fokusirano kada prilaze da je slikaju pa izgleda kao da upravo sada šeta na reviji. Ovoga puta pokazala je malo drugačiji mejkap luk, na šta nismo navikli. Obično je ljudi vide samo kao modela za njenu kozmetičku liniju gde je drugačije našminkana, pa ovako minimalno pokriveno lice nismo očekivali.

Foto: Profimedia

Kajli Džener u crnom kompletu

Inače, Kajli u poslednje vreme sve češće optužuju da je preterala sa plastičnim operacijama iako ona tvrdi da ima samo filer u usnama. Zvezda porodice Kardašijan – Džener razmeće se oblinama na novim seksi fotografijama, no fanovi se još uvek pitaju šta je to drugačije na njoj. Mnogi su primetili da joj je brada nekako duža u odnosu na prethodne odnosno starije fotografije. Takođe, usne su delovale punije čak i uz prirodnu šminku, piše “Sun“.

Pogledajte fotografije Kajli Džener u galeriji:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading