POTPUNO NAGA KAJLI DŽENER ZABORAVILA DA JOJ SE VIDI RAZMAK: Svi se pitaju koja je operacija po redu "Ovo nije prijatno osetiti" (FOTO)

Autor:

Lifestyle

27.02.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaboravila je na jedan detalj dok je objavljivala nage slike.

POTPUNO NAGA KAJLI DŽENER ZABORAVILA DA JOJ SE VIDI RAZMAK: Svi se pitaju koja je operacija po redu "Ovo nije prijatno osetiti" (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Kajli Džener

Kajli Džener bila je potpuno naga za kampanju kojom promoviše novu liniju proizvoda kozmetike. Očigledno, želela je da potencijalni kupci maštaju, ali i da doda notu kreativnosti u fotografisanje pa je izabrala poprilično smelu kombinaciju.

Obukla je skroz providnu, zlatnu haljinu dok je ležana na boku. Zatvorila je oči i izgleda kao najgracioznija manekenka ikada. Mama dvoje dece, rukama je zaštitila grudi i pokazala zategnuto telo.

Foto: instagram.com/kyliejenner

Kajli Džener se slika

Ipak, ono što je mnoge zbunilo jeste razmak između struka i poda, koji je jasno vidljiv i mnogi su to doživeli kao posledicu neke od plastičnih operacija.

- Tako ne izgledaju pravi bokovi... Kajli dosta govori o sebi ovom fotografijom - glasio je jedan od komentara.

- Pitam se kako ona uopšte spava - kaže jedna osoba.

 - Bez obzira na sve, ovo ne može biti prijatno - pišu.

- Istinski sam znatiželjan da li je ovo prirodno moguće. Ovo je sigurno fotošop, zar ne? - pitali su se.

Smanjila grudi?

Njeni fanovi primetili su da su joj grudi dosta manje nego inače, i uporedili ih sa starijim fotografijama. Neki su čak izračunali da joj je to treća operacija grudi.

- Ona ima sve što je trenutno u trendu. Uradite grudi, promena trenda, uklonite ih, novi trend, nabavite ih opet, novi trend, možda ih sledeći put uradi naopačke - žestoko je prokomentarisao jedan, a prenosi "Sun".

Ono što je veliki broj ljudi pisao odnosno pitao se, kako se Kajli ne boji tolikog broja operacija?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading