ZA NJU CEO SVET GOVORI DA JE DVOJNICA KAJLI DŽENER: Ne nosi DONJI VEŠ samo da bi imala bolju zadnjicu od člana porodice Kardašijan! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

09.12.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dve baš liče!

ZA NJU CEO SVET GOVORI DA JE DVOJNICA KAJLI DŽENER: Ne nosi DONJI VEŠ samo da bi imala bolju zadnjicu od člana porodice Kardašijan! (FOTO)

Foto: Izvor: Printscreen/Instagram/ juju.brazil

Julia

Julia Medeiros ima 22 godine i živi u Londonu. Inspirisana je zadnjicom Kajli Džener i uradila je sve da to i postigne. Takođe, ona je istakla da joj je takva zadnjica pomogla da da poboljša seksualni život, prenosi "Dejli star". Poreklom je iz Brazila i nazivali su je "brazilskom Kajli Dežener". Ona je samo centimetar više od nje, a sličnost prema fizičkom izgledu je neverovatna.

Već se mnogo godina šuška da je slavna porodica otišla pod nož kako bi poboljšala svoju zadnjicu – sa sestrom Kim Kardašijan (41), koja se slavno podvrgla "rendgenskom snimanju zadnjice" kako bi se pokazalo da nema implantate. Iako mnogi ljudi nagađaju o ljubavi porodice prema plastičnim operacijama, Julia je rekla da koristi mnogo jednostavniju metodu za postizanje perfektnog izgleda.

Foto: Izvor: Printscreen/Instagram/ juju.brazil

Julia se slika

Pre dve godine naprosto je odbacila gaćice, koje očito omogućuju da se pravi oblik njene zadnjice popravi kada nosi uske haljine. Julia, koja ima 14.000 pratilaca na Instagramu, rekla je:

- Osećam da mi se zadnjice povećala. Kada sam prestala da nosim donji veš, dobila sam konture tela. Donji veš mi je onemogućilo da pokažem pravu veličinu zadnjice - kaže ona i istakla da se u  svakodnevnom životu oseća ugodnije, a na društvenim mrežama podržava "pokret bez gaćica".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia (@juju.brazil)

Julia je ranije dospela u javnost zbog svoje sličnosti s najmlađom sestrom Kardašijan - Kajli Džener. Uprkos tome, trebalo joj je neko vreme da shvati da postoji sličnost između jedne od najpoznatijih osoba na svetu i nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading