ŠTA ĆE REĆI ZLATAN IBRAHIMOVIĆ? Nada Topčagić je srce poklonila samo jednom klubu - sve je spremno za spektakl na kraju sezone!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.02.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već na samom startu prolećnog dela sezone u okviru drugog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja publika je imala prilike da uživa u velikom derbiju.

ŠTA ĆE REĆI ZLATAN IBRAHIMOVIĆ? Nada Topčagić je srce poklonila samo jednom klubu - sve je spremno za spektakl na kraju sezone!

Foto: instagram.com/nadatopcagic

Zlatan Ibrahimović i Nada Topčagić

Prvi deo šampionata u okviru Prve lige Srbije, ekipe RFK Grafičara i pančevačkog Železničara okončale su na deobi druge i treće pozicije sa 37 osvojenih bodova i bilo je jasno da će navedeni klubovi do kraja takmičarske sezone voditi veliku borbu za ostvarenje istorijskog rezultata, plasmana u srpsku fudbalsku elitu.

 

Žreb je odlučio da već na startu prolećne polusezone dve ekipe odmere snagu. U Subotu 25. februara na terenu sa veštačkom travom podno južne tribine stadiona "Rajko Mitić", puleni treenra Marka Neđića i Tomislava Sivića odigrali su zanimljiv susret u kojem je ekipa "pančevačke dizelke" ostvarila trijumf rezultaom 1:0, a strelac jedinog pogotka bio je Dario Grgić u 41. minutu susreta.

On je u finišu prvog dela igre u maniru rasnih strelaca okončao sjajnu akciju svoje ekipe i doneo klubu tri važna boda kojima Železničar stiče veliku prednost u odnosu na konkurente kada je u pitanju borba za plasman u Super ligu Srbije.

 

 

Odmah nakon susreta, poznata srpska folk diva Nada Topčagić je putem društvenih mreža uputila čestitku fudbalerima "pančevačke dizelke". U čestitci, jedna od najtiražnijih izvođača narodne muzike je napisala:

- Dragi moji dečaci, čestitam vam na pobedi i nadam se ćemo ove godine zajedno zapevati "Jutro je" kada uđete u Prvu ligu.

Foto: FK Železničar Pančevo

Čestitka upućena pančevačkim fudbalerima

 

Da podsetimo, fudbaleri Železničara nakon prve prolećne runde zauzimaju drugu poziciju na tabeli Prve lige Srbije sa 40 osovjenih bodova, a naredno iskušenje očekuje ih već u sredu 1. marta kada će na stadionu Sportskog centra "Mladost" u Pančevu dočekati ekipu GFK Slobode iz Užica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading