SERIJA BEZ KRAJA: U mlađim kategorijama je nosio opremu i Zvezde i Partizana - sada se vraća u klub čiji je član bio godinu dana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.02.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija pojačanja se nastavlja...

SERIJA BEZ KRAJA: U mlađim kategorijama je nosio opremu i Zvezde i Partizana - sada se vraća u klub čiji je član bio godinu dana!

Foto: FK Radnički Obrenovac

Nema stajanja, Rukovodstvo obrenovačkog Radničkog radi u tri smene. Još dvojica fudbalera se obavezala na vernost popularnoj "rabi".

 

Već sada je potpuno jasno da će ekipa Radničkog iz Obrenovca biti velika nepoznanica svim rivalima u okviru Srpske lige Beograd, s obzirom na potpuno izmenjeni igrački roster, u odnosu na onaj koji je tokom jesenjeg dela šampionata zabeležio svega jedan trijumf (Borac Lazarevac 2:0) i koji je od strane mnogih, već bio viđen kao tim koji će od naredne sezone vojevati bitke u okviru zonskog fudbalskog ranga.

Tokom zimske pauze dres popularne "rabe" već su poneli vezni fudbaler Arsen Knežević koji u Obrenovac stiže iz ubskog Jedinstva, levokrilni napadač Veljko Jovković, kao i dvojac igrača sredine terena Nenad Ivanić i Boris Janković. Nakon njih opremu obrenovačkog kluba poneli su i Dimitrije Filipović i Luka Krstović, kao i Stevan Ostojić i Stanislav Zeljajić.

Međutim, seriji pojačanja tu nije kraj.

Klub iz Obrenovca je na svojoj zvaničnoj Instagram stranici objavio da su novi članovi Radničkog postali Petar Kašić i Jovan Kačarević.

Petar Kašić ima dvadesetjednu godinu i igra na poziciji golmana. U mlađim kategorijama je nosio opremu Crvene zvezde, Voždovca, Partizana i Teleoptika, a u seniorskoj konkurenciji je pored zemunskog Teleoptika, nastupao i za ekipu BASK-a. 

Treba napomenuti da je Kašić u sezoni 2021/22 već bio član obrenovačke "rabe".

Foto: FK Radnički Obrenovac

Jovan Kačarević

 

Za sada poslednje pojačanje kluba jeste Jovan Kačarević.

Reč je o dvadesetčetvorogodišnjem igraču koji igra na poziciji centralnog beka i koji je nakon fudbalske škole beogradskog Rada, nastupao za Bežaniju, Podunavac iz Belegiša, Borac iz Sakula, Feniks 1995, somborski Radnički i Jedinstvo iz Stare Pazove.

Da podsetimo, nastavak takmičenja u okviru Srpske lige Beograd zakazan je za 4. mart, a borbu za opstanak u ovom rangu takmičenja, obrenovački fudbaleri započinju na domaćem terenu gde će se sastati sa zemunskim Teleoptikom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading