KAO DA JE BILA BESPOŠTEDNA BORBA ZA BODOVE: FAP poražen u generalnoj probi - Sloga usmerila "kamiondžije" na pogrešan put!

Autor: Milica Misailović

Sport

25.02.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel u Bajinoj Bašti imao je sve odlike susreta od kojeg je mnogo toga zavisilo...

KAO DA JE BILA BESPOŠTEDNA BORBA ZA BODOVE: FAP poražen u generalnoj probi - Sloga usmerila "kamiondžije" na pogrešan put!

Foto: Milica Misailović

Vremenski uslovi nisu pogodovali igračima obe ekipe, ali to nije sprečilo fudbalere domaće Sloge iz Bajine Bašte i pribojskog FAP-a da u generalnoj probi pred nastavak šampionata prikažu igru koja je mogla da zadovolji sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu.

 

Sa punim pravom, ekipa iz grada na obalama Lima smatrana je favoritom pred navedeni susret, ali to nije sprečilo Bajinobaštane da sjajnom fudbalskom predstavom, pogotovo u drugih 45 minuta igre, stignu do velikog "skalpa".

Tokom prvog poluvremena popularne "Kamiondžije" su diktirale tempo. Imao je FAP i nekoliko izglednih prilika za pogodak, ali su mreže ostale netaknute.

U nastavku susreta Pribojci uspevaju terensku inicijativu da krunišu i golom,a mrežu domaćina zatresao je Bogićević u 53. minutu susreta. Primljeni pogodak pozitivno je uticao na fudbalere Sloge koji su zaigrali znatno angažovanije i rezultat takvog odnosa snaga na terenu krunisan je sa dva pogotka. Preko Mitrovića u 70. i Đorđevića iz jedanaesterca tri minuta kasnije, domaćin uspeva da stigne do rezultatskog preokreta i pobede koja će mnogo značini ekipi iz Bajine Bašte pred nastavak borbe za bodove koja startuje već narednog vikenda.

Treba napomenuti da je meč i pored činjenice da je bio "prijateljskog" karaktera, bio propraćen velikom tenzijom koja je rezultirala i pravom "kišom" javnih opomena.

Republika

Foto: FK Sloga Bajina Bašta

Spremni za nastavak sezone - fudbaleri Sloge iz Bajine Bašte

 

Po okončanju susreta, kapiten Sloge Dejan Golubović je za portal "Republika.rs" analizirao sve ono što je viđeno tokom duela protiv pribojskog kluba:

- Ova utakmica definitivno će nam biti vetar u leđa. Momci su danas izgledali fenomenalno. Igrali smo protiv ekipe koja je kandidat za ulazak u viši rang, koja je spoj jako kvalitetnih momaka i individualaca. Što je danas bilo do nas, pokazali smo da ćemo se maksimalno boriti za opstanak ali da imamo i potencijala i kvaliteta. Predstoje nam teške utakmice, dve kod kuće sa favoritom za viši rang Smederevom i protiv jedne jako stabilne srpskoligaške ekipe Ljubić iz Čačka, nakon čega gostujemo Slogi iz Požege. Tako da, što se nas tiče svaku utakmicu igramo kao da je finale.

Sloga Bajina Bašta - FAP Priboj 2:1 (0:0)

Sloga Bajina Bašta: Golubović, P. Milosavljević, Radojević, Gudurić, Ilić, Mitrović, Arsić, M. Milosavljević, Veselinović, Đorđević, Tešić. Igrali su još: Nikolić, Dželebdžić, Cvijović, Novaković, Emerun. 

FAP Priboj: Đorđević, Drašković, Radovanović, Janjić, Kolarević, Luković, Đerković, Jovanović, Plazinić, Babić, Bogićević. Igrali su još: Vučićević, Rašanin, Simić, Vukadin, Odita, Ćirković. 

Prolećni deo šampionata u okviru Srpske lige Zapad startuje narednog vikenda. U prvom prolečnom kolu ekipa Sloge iz Bajine Bašte dočekuje aktuelnog lidera, ekipu Smedereva 1924, a sa druge strane pribojski FAP u borbu za vrh tabele kreće iz Arilja gde će se sastati sa ekipom Budućnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading