LIDER OTPUTOVAO U TOPLIJE KRAJEVE: U Puli se trasira put ka višem rangu takmičenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.02.2023

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toplijim krajevima će se obaviti najvažniji deo priprema pred nastavak sezone.

LIDER OTPUTOVAO U TOPLIJE KRAJEVE: U Puli se trasira put ka višem rangu takmičenja!

Foto: FK Vrelo Sport

Iz ekipe Vrelo Sporta je uspešna polusezona. Fudbaleri iz naseljenog mesta u opštini Ub, jesenji deo sezone u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske okončali su na liderskoj poziciji ostvarivši devet trijumfa u 13 odigranih prvenstvenih susreta i u nastavak takmičenja ulaze sa dva boda više u odnosu na prvog pratioca, ekipu Strmova 1968.

 

Kako bi ekipa što spremnije dočekala nastavak takmičenja i borbu za plasman u viši rang takmičenja, Srspku ligu Zapad, ekspedicija Vrelo Sporta je otputovala u Pulu, gde će u jugozapadnom delu istarskog poluostrva raditi na uigravanju svih linija tima, a uz trenažni proces, Vrelo Sport će odigrati i tri kontrolna susreta.

Već u ponedeljak 27. februara Vrelo Sport će se sastati sa hrvatskom ekipom Liznjan, a zatim slede i dueli sa slovenačkim klubovima Kočevlje (3. mart) i Arne Tabor (6. mart).

Kada je reč o pralznom roku, ekipa Vrelo Sport je tokom zimske pauze do sada angažovala trojicu novajlija. Dres kluba iz opštine Ub zadužili su Luka Stojaković, Filip Simeunović i Luka Đokić

 

Sa velikim nestrpčjenjem pristalice Vrelo Sporta očekuju početak prolečnih borbi. U prvom kolu nastavka takmičenja ekipa Vrelo Sport na svom terenu dočekuje Mladost iz Prnjavora. Prvi ovosezonski meč dve navedene ekipe koji je odigran u Prnjavoru okončan je pobedom Vrelo Sporta rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading