VEDETA PARTIZANA NIKAKO NE MOŽE BITI ZADOVOLJNA: Mlade nade crno-belih ponovo poražene u "Zemunelu"! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.02.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi (ne)očekivani neuspeh...

VEDETA PARTIZANA NIKAKO NE MOŽE BITI ZADOVOLJNA: Mlade nade crno-belih ponovo poražene u "Zemunelu"! (VIDEO)

Foto: FK Partizan

Krajem prethodne nedelje ekipa Teleotika je na svom terenu u "Zemunelu" ubedljivo poražena od pančevačkog Železničara rezultatom 0:4. Navedeni rezultat možda i jeste bio očekivan, ali poslednji neuspeh svakako mora predstavljati signal da se u zemunskom klubu upali lampica za alarm.

 

Ovoga puta ekipa trenera Igora Duljaja doživela je novi neuspeh i to u duelu sa članom južne grupe vojvođanskog fudbala, ekipom GFK Sloven iz Rume. 

Trenutno četvrtoplasirana ekipa Srpske lige Beograd doživela je poraz rezultatom 0:2 (0:1), a golove za ekipu iz Rume postigli su Živković i Vidović.

Idealni vremenski uslovi vladali su tokom jučerašnjeg dana u srpskoj prestonici i aktreri ovog meča imali su sve uslove da pruže svoj maksimum. Tokom prvog poluvremena Jandrić je presekao jedan napad domaćina, pobegao je svojim čuvarima i nesebično uposlio Živkovića kojem nije bilo teško da loptu plasira u mrežu.

 

 

U nastavku susreta Živković je ovoga puta bio u uozi asistenta. Odigrao je dupli pas sa Branom Ilićem, nadmudrio protivničke igrače i idealno loptu prosledio ka Vidoviću i mreža Teleoptika se po drugi put zatresla što je ujedno bio i konačan rezultat ovog susreta.

Kada je reč o nastavku prvenstvenih borbi, obe ekipe svoje premijerne mečeve igraju 4. marta. Ekipa Teleoptika u okviru Srpske lige Beograd gostuje u Obrenovcu ekipi Radničkog, dok će GFK Sloven iz Rume u južnoj grupi vojvođanskog fudbala, gostovati ekipi Veternika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading