ISPRSILI SE PRED ŠAMPIONOM: Studentski grad ostao neporažen u duelu sa Crvenom zvezdom na beogradskoj "Marakani"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.02.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva fudbalska predstava viđena je na crveno-belom delu Topčiderskog brda.

ISPRSILI SE PRED ŠAMPIONOM: Studentski grad ostao neporažen u duelu sa Crvenom zvezdom na beogradskoj "Marakani"! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Studentski grad

Fudbaleri novobeogradskog Studentskog grada u aktuelnoj sezoni takmiče se u okviru Srpske lige Beograd i prvi deo šampionata okončali su na 14. poziciji sa 13 bodova na svom kontu.

 

Popolarni "novobeogradski studenti" tokom 15 prvenstvenih mečeva ostvarili su skor od četiri pobede, jednog remija i deset poraza i u nastavku šampionata predstoji im grčevita borba za osptanak u trećem rangu srpskog klupskog fudbala, s obzirom da poslednjeplasirani obrenovački Radnički ima svega šest bodova manje.

U cilju što boljeg uigravanja svih linija tima, Studentski grad je do sada odigrao pet kontrolnih mečeva tokom kojih je zabeležio četiri trijumfa i jedan remi. Jedini koji je tokom zimske pauze uspeo da iz duela sa "studentima" izađe neporažen, jeste ekipa Brodarca koja je na svom igralištu "kraj tramvajskog mosta" remizirala rezultatom 1:1.

Tokom prethodnih petnaestak dana Studentski grad je nanizao četiri trijumfa. Redom su pred "studentima" padali zrenjaninski Radnički (2:1), Jedinstvo iz Surčina (2:0), BASK TEK (2:0) i OFK Žarkovo (3:0), a tokom prethodnog vikenda odigrali su i duel protiv omladinskog tima Crvene zvezde.

Na terenu sa veštačkom travom podno južne tribine stadiona "Rajko Mitić" fudbaleri u žuto-plavoj sportskoj opremi remizirali su sa aktuelnim omladinskim šampionom Srbije, ekipom Crvene zvezde rezultatom 1:1.

Strelac jedinog pogotka za Studentski grad bio je Ljubomir Pavlović.

Do početka prolećnog dela šampionata u okviru Srpske lige Beograd ostale su još dve nedelje. Žuto-plavi u borbu za opstanak kreću sa svog terena, a protivnik će biti ekipa Sinđelića. Navedeni meč na programu je 4. marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading