STUDENTI REDOM DELE LEKCIJE: Četiri odigrana meča - isto toliko pobeda!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.02.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novobeogradski klub nastavlja sa dobrim rezultatima tokom pripremnog perioda.

STUDENTI REDOM DELE LEKCIJE: Četiri odigrana meča - isto toliko pobeda!

Foto: FK Studentski grad

Ekipa Studentskog grada nastavila je sa odigravanjem pripremnih susreta u okviru zimskih priprema.

 

Puleni trenera Gorana Jankovića koji je polovinom meseca decembra preuzeo kormilo "studenata" u poslednjih desetak dana odigrali su čak četiri susreta u kojima su ostvarili isto toliko trijumfa uz fantastičan gol koeficijent 9:1.

Studentski grad je prvo na Igralištu Fudbaslkog saveza Beograda na Adi Ciganliji savladao zrenjaninski Radnički rezultatom 2:1, a u listu strelaca su se upisali Gavrilović i Janković.

Drugi meč u ovom nizu odigran je protiv Jedinstva iz Surčina, a "studenti" su ostvarili trijumf rezultatom 2:0, a golove su postigli Kuzmanović i Džodan.

Identično ostvarenje 2:0, postignuto je i na Carevoj ćupriji u duelu protiv BASK TEK -a, a ovoga puta mrežu rivala tresli su Šljukić i Paunović.

Za kraj ovog niza kontrolnih mečeva, Studentski grad je na igralištu FK Brodarac podno "tramvajskog mosta" savladao ekipu OFK Žarkova rezultatom 3:0. Ovoga puta u listu strelaca su se upisali Pavlović, Ljubisavljević i Šljukić,

Treba napomenuti da je Studentski grad do sada tokom zmskih priprema odigrao šest kontrolnih susreta ostvarivši četiri pobede i dva remija.

Šampionat u okviru Srpske lige Beograd nastavlja se 4. marta, a u prolećnoj premijeri "studenti" dočekuju ekipu beogradskog Sinđelića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading