PIŽON MEĐU BULKAMA: Nosio je opremu rivala sa Liona, a sada stigao na Zvezdaru!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.02.2023

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klupski planovi u potpunosti su jasni, a vetar u leđa zasigurno će im dati i poseta jednog od najboljih fudbalera koje je zemlja Srbija ikada iznedrila.

PIŽON MEĐU BULKAMA: Nosio je opremu rivala sa Liona, a sada stigao na Zvezdaru!

Foto: FK Zvezdara

Odrastao je u Ulici 21. devizije na Zvezdari, nedaleko od Novog groblja. Upravo navedena ulica, smeštena između Dimitrija Tucovića i nekadašnje ulice Baje Sekulića (danas Svetog Nikole), predstavljala je polovinu puta između velikih beogradskih rivala "bulki" i "golubova", odnosno Zvezdare i lionskog Hajduka.

 

Prve fudbalske korake načinio je na Lionu, zatim je usledio odlazak na beogradsku "Marakanu", a sve što se kasnije dešavalo, samo je deo istorije jedne velike fudbalske karijere.

Vladimir Petrović Pižon danas je posetio Fudbalski klub Zvezdaru i lično se uverio u fantastične uslove koje navedeni klub ima u sportskom kompleksu u Ulice Ljubice Luković.

Prekaljeni fudbalski vuk zasigurno je imao čime i da posavetuje sportske prijatelje kojima tokom predstojećeg proleća predstoji borba za prvu poziciju u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana i plasman u Prvu ligu Srbije gde je "bulkama" svakako i mesto prema svim relevantnim parametrima, ali i bogatoj klupskoj istoriji.

 

Da podsetimo, ekipa Zvezdare prvi deo šampionata okončala j na prvoj poziciji Srpske lige Beograd sa pet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, ekipu Zemuna, a upravo će se dve navedene ekipe sastati u prolećnoj premijeri 4. marta. Upravo navedeni susret, koji će biti odigran na stadionu u Gornjoj varoši, može odrediti dalji tok prvenstva i pokazati da li je današnja generacija "bulki" sazrela da napravi prvi korak ka pozicijama na kojima su se nalazili na samom početku XXI veka kada su do sada prvi i jedini put bili deo fudbalske elite.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading