AKCENAT JE NA STICANJU SNAGE: Sve je usmereno ostvarenju cilja - trener Jarčević zna da borba za viši rang počinje od susreta sa Crvenom zvezdom! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.02.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kikinđani znaju svoj put...

AKCENAT JE NA STICANJU SNAGE: Sve je usmereno ostvarenju cilja - trener Jarčević zna da borba za viši rang počinje od susreta sa Crvenom zvezdom! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Kikinda

Fudbaleri OFK Kikinde prvi deo takmičenja u okviru Vojvođanske lige Istok okončali su na liderskoj poziciji sa skorom od 11 pobeda, tri remija i jednog poraza i u nastavak takmičenja ulaze sa dva boda više u odnosu na prvog pratioca ekipu Slobode iz Novih Kozaraca.

 

Iza Kikinđana su dve nedelje bazičnih priprema za nastavak sezone, a utiske nakon do sada urađenog izneo je Jevto Jarčević šef stručnog štaba kikindskih crveno-belih:

- Odmah je to bilo vidljivo pa su izvanredni njihova brojnost na treninzima i posvećenost obavezama. Akcenat smo, u prve dve nedelje, stavljali na sticanje snage, pa su uz pretrčane kilometre momci mnogo radili i u teretani.

 

Tokom zimske pauze ekipa je pojačana dvojicom fudbalera. Novi članovi OFK Kikinde postali su Aleksandar Mirkov i mladi i perspektivni Vladimir Galešev:

- Dobro bi nam došlo još jedno pojačanje, ali nećemo ishitreno da reagujemo i dovodimo igrače po svaku cenu. Ove nedelje fudbaleri OFK Kikinde najviše rade na otvorenom, a potom ih predstojećeg vikenda očekuje prva provera.

U subotu 4. februara fudbalere OFK Kikinde očekuje i prvi pripremni susret:

- U subotu na rasporedu imamo gostovanje u Senti. Nadam se samo da vreme neće pokvariti planove i tako nas onemogućiti da odigramo prvih 90 minuta u ovoj godini. Podjedanku šansu dobiće svi fudbaleri - istakao je Jarčević u razgovoru za "Sportski žurnal".

 

Da podsetimo, u premijernom prolečnom susretu ekipa OFK Kikinde u prvom prolećnom kolu dočekuje ekipu Crvene zvezde iz Ruskog Sela. Prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je pobedom tima iz Ruskog Sela rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading