CRNO-BELI SE NADAJU BOLJIM OSTVARENJIMA: Soko, Naša Zvezda i Budućnost su zaboravljeni - Vojvodina će biti parametar spremnosti ekipe za nastavak sezone! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.02.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli iz Čelareva privode kraju pripreme za nastavak sezone.

CRNO-BELI SE NADAJU BOLJIM OSTVARENJIMA: Soko, Naša Zvezda i Budućnost su zaboravljeni - Vojvodina će biti parametar spremnosti ekipe za nastavak sezone! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Ekipa ČSK Pivare iz Čelareva priprema se za nastavak sezone u okviru Područne fudbalske lige Sombor i u tom cilju crno-beli su odigrali niz kontrolnih mečeva u proteklom periodu.

 

U prvom odigranom susretu nakon najtežeg dela pripema, ekipa ČSK Pivare se sastala sa ekipom Sokola iz Nove Gajdobre. Meč je odigran na stadionu u Čelarevu, a ekipa iz Nove Gajdobre je golovima Tasovca i Rodića slavila rezultatom 2:1. Jedini pogodak za domaču ekipu, delo je Davida Ilesa.

 

I drugi pripremni susret ČSK Pivara je odigrala na svom terenu, a ovoga puta protivnik je bila Naša Zvezda iz Silbaša. Bolju partiju pružili su "lavovi" u odnosu na susret protiv Sokola, a meč je okončan bez pobednika rezultatom 1:1 (0:1). Strelac jedinog pogotka za crno-bele bio je Dušan Sikirić.

 

Nakon trećeg kontrolnog susreta, niko u Čelarevu ne može da bude zadovoljan prikazanim. "Lavovi" su u meču protiv Budućnosti iz Mladenova bili lišeni usluga velikog broja prvotimaca, pa su se u sastavu našli i igrači iz omladinskog pogona kluba. Kako su i sami u klubu istakli, rezultat navedenog susreta, najmanje je važan, ali se nadaju da je ekipa naučila lekciju i da će u narednim susretim prikazati znatno bolje partije.

 

Treba napomenuti da će ekipa ČSK Pivare generalnu probu pred nastavak takmičenja imati u subotu 25. februara protiv Vojvodine iz Tovariševa.

Kada je reč o nastavku takmičenja u PFL Sombor, ČSK Pivara u prvom prolečnom kolu dočekuje ekipu Borca iz Bačkog Gračca. Meč je na programu 11. marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading