OTVORIĆEMO ŠAMPANJAC NA KRAJU PRVENSTVA: Fudbaler Kikinđana ne krije zadovoljstvo nakon susreta sa ekipom iz Adorjana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.02.2023

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kikindski fudbalski kolektiv nalazi se na utabanim stazama uspeha.

OTVORIĆEMO ŠAMPANJAC NA KRAJU PRVENSTVA: Fudbaler Kikinđana ne krije zadovoljstvo nakon susreta sa ekipom iz Adorjana!

Foto: OFK Kikinda

Fudbaleri OFK Kikinde prethodnu jesen okončali su na liderskoj poziciji Vojvođanske lige Istok. Sportski kolektiv iz severnobanatskog okruga nalazi se na dobrom putu ka povratku u vojvođansku grupu srpskoligaškog karavana, a u tom cilju klub odigrava kontrolne utakmice kako bi ekipa što uigranij dočekala nastavak sezone.

 

U subotu 18. februara kikindski crveno-beli odigrali su pripremni susret sa ekipom Tise iz Adorjana na igralištu Fudbalske akademije "Njerš Ištvan" u Totovom Selu i golovima Reljića, Ivanovića i Vilovskog ostvarili su ubedljiv trijumf rezultatom 3:1.

Nakon meča, strelac prvog pogotka za Kikinđane, Milan Reljić je izjavio:

- Naporno treniramo, akcenat je na fizičkoj spremi, prošle sedmice radili smo i na taktičkim detaljima i izgledali odlično protiv snažnog rivala iz Adorjana - istakao je Reljić za "Sportski žurnal", a zatim se osvrnuo i na očekivanja vezana za nastavak sezone:

- Bez obzira ko će da zaigra na startu proleća, gledaoci će da vide agresivnu i aktivnu OFK Kikindu. Podižemo formu, motivisani smo i željni takmičarskog fudbala i siguran sam da ćemo naplatiti veliki rad ove zime i na kraju prvenstva otvoriti šampanjac, za povratak u društvo srpskoligaša.

Foto: OFK Kikinda

Sledi duel u Adi

 

Do kraja priprema za nastavak sezone, ekipu OFK Kikinde očekuju još dva kontrolna susreta. U sredu 22. februara Kikinđani će odigrati meč protiv AFK-a u Adi, a u subotu 25. februara na programu je generalna proba pred prolečnu premijru. Na grasdkom stadionu u Kikindi gostovaće ekipa Sente.

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru istočne grupe vojvođanskog fudbala, OFK Kikinda u prvom prolećnom kolu dočekuje Crvenu zvezdu iz Ruskog Sela.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading